L’EQUIPE A SALUTAT PE PRIMA PAGINA DE LUNI – SUPERPERFORMANTA FRANTEI!

EXTRATERESTRII! DOAR O ECHIPA MARE CASTIGA ASA! La fel ca si Brazilienii fotbalului sau Neo-zeelandezii rugby-ului…Iata-i pe francezii handbalului!” – vedeti cu cine se compara expertii in handbal – revazand Dream Team-urile sportului mondial! (In ce sport s-a castigat 17 titluri europene de catre aceeasi tara – cititi mai jos)

Într-o arena cu aproape 15.000 oameni – la Malmo, care i-a fost nefavorabila, Franţa nu a fost scufundata! (n.r. in minutele de prelungiri cand DAN cunducea cu 33-32, intorcand formidabil rezultatul in fata FRA). S-a ridicat si a castigat ca o mare echipa a lumii Asa a titrat celebul L’Equipe, dupa Finala Mondialului castigata de Franta

VIDEOCLICK AICI pentru a viziona: EXPERTII IN HANDBAL LA SOSIREA PE CHAMPS-ELYSÉES

Michaël GUIGOU a zburat aproape de sonerie ca să-L răstignească pe Niklas Landin, (n.r. – portarul care i-a dus pe scandinavi in prelungiri) nordicii regretand timpul pierdut cand au avut superioritate…a continuat celebul L’Equipe, salutand performanta deosebita (more…)

HASSAN MOUSTAFA – PRESEDINTELE IHF, LA INCHEIEREA MONDIALULUI SUEDEZ!

JOCUL A DEVENIT MAI RAPID, MAI SPECTACULOS – MAI ATRACTIV! IN PESTE 160 TARI A PUTUT FI URMARIT SPECTACOLUL DIN SUEDIA! In Marea Britanie pentru prima data, dar si in India spre exemplu – au putut fi urmarite partide de la cea de-a 22-a editie a CM! SEE YOU IN SPAIN 2013! 

Hassan Moustafa (EGY) – PRESEDINTELE IHF, la sfarsitul CM SWE 11 a salutat in cadrul ceremoniei de inchidere, sprijinul deosebit al Suediei la desfasurarea in bune conditii a turneului final si a scos in evidenta cateva reusite in promovarea handbalului la nivel mondial: “In total sunt foarte incantat cu performanţele realizate de toţi jucătorii, care au arătat jocuri foarte atractive în toate etapele turneului final. Zece echipe – niciodata la fel de mult ca acum, au avut sansa de a deveni campioni mondiali, ceea ce înseamnă un număr foarte mare de naţiuni de top in handbal. După acest campionat mondial vom evalua tot felul de interese si vom investi o mare parte din profit. Prima mea impresie la finalul CM: Meciurile au devenit mai rapide şi numărul de goluri au crescut, astfel! Este întotdeauna in obiectivul nostru pentru a ajunge la noi recorduri la Campionatele Mondiale. Şi am atins un nou record în domeniul audiovizualului TV. Niciodată înainte, un Campionat Mondial nu a fost difuzat în atât de multe ţări. Prin reflectare in ultimii zece ani, creşterea de acum – până la 160 de ţări, este enorma.

REACTIA FEDERATIEI FRANCEZE DE HANDBAL DUPA AL 4-LEA TITLU MONDIAL!

Bucurie de nedescris. Echipa Franţei este cea mai mare echipa din toate timpurile! Sa dovedit încă o dată în această seară în Sala din Malmö. Bruscati, bagati, împinsi într-un colţ, de un set danez care a jucat drăceşte de eficient, eroii nostrii s-au luptat mai mult ca oricând, ridicandu-se la timp pentru o noua distinctie!

VIDEO – VEDETI AICI IMAGINI DIN VESTIARUL FRANTEI, CU KARABATIC DUPA CASTIGAREA CELUI DE-AL PATRULEA TITLU MONDIAL! Dar si declaratii, Guigou – “Inimaginabil!”, Dinart – “O finala speciala!”, dar si alte declaratii ale lui Onesta si Abalo: CLICK AICI pentru Bucuria din vestiarul Frantei si Declaratii dupa Finala CM SWE 11 

Ultimele patru finale au fost de necontestat de către experţi, deoarece nici una nu a durat mai mult de şaizeci de minute regulamentare. De data aceasta – FINALA, a avut nevoie de o luptă extinsa, pentru a găsi identitatea noilor stapani ai lumii!

“Bucuria la finalul partidei este cu atât mai remarcabila, Claude Onesta mărturisind, în căutarea luminii biruitoare: Ne-a fost frică… Şi deodată acesta este eliberat. Lumina vine înapoi” Şi, după cum în 1995 ca în 2001 si ca în 2009, ea a fost tot Franţa, care a câştigat pariul!

Cu această nouă etapă si finala castigata, handbalul francez intra în istorie, deoarece s-a alăturat naţiunilor din România şi Suedia, dupa ce a castigat coroana lumii de patru ori. Experţii – cu acest nou titlu, precum si cel al Campionatului European 2010, Campionatul Mondial 2009 si titlul din 2008 de Campioana Olimpica – în cele din (more…)

DECLARATII ANTRENORI ONESTA(FRA) SI WILBEK(DAN), DUPA SUPERBA FINALA DE CM SWE 11!

FRANTA - Super eroii prezentati de Adidas

Ulrik Wilbek (DAN): Am jucat un turneu fantastic, şi nu am avut nici o înfrângere, în timpul de joc normal. Am pierdut o finală împotriva celei mai bune echipe din lume si am demonstrat că suntem la acelaşi nivel ca Franţa. Am avut ghinion la început, când se stângaci nostru – Kasper Søndergaard, s-a accidentat! Dar am avut puterea de lupta necesara, revenind de fiecare dată in joc şi fiind egala Frantei, de multe ori. Cred ca suntem foarte aproape de Franţa. Dacă ne-ar fi condus dupa primele 60 primele minute,  puteam privi într-un mod diferit. Franţa a fost echipa mai experimentata – dar sper ca ambele echipe se vor întâlni în finale, de mai multe în viitor. Suntem mândri ca am facut un turneu fantastic. 

Claude Onesta (FRA): Acest titlu înseamnă o mare satisfacţie pentru mine – dar am să mulţumesc echipei daneze şi antrenorului danez. Ei ne-au impins la limita! Cred ca acest lucru a provocat un joc de handbal de foarte inalt nivel, ambele echipe avand o prestatie excelenta. Şi sunt de acord cu Ulrik Wilbek: Vom juca finala de mult mai multe ori în viitor.

FRANTA CAMPIOANA MONDIALA – DIN NOU!

FRANTA – DANEMARCA 37-35 (15-12,31-31) REZULTAT FINAL DUPA PRELUNGIRI!!! IN FINALA CM HANDBAL MASCULIN SUEDIA 2011! A fost LIVE TEXT in timp real pe CHAT!Karabatic a castigat duelul cu Hansen, 71% a reusitelor francezului fata de 50% ale danezului. Danezul castiga insa titlul de golgeter al mondialului. Marcatorii si procentajele lor – intr-o superba finala, le aveti mai jos

Expertii in handbal devin super experti! Vedeti un video superb facut de Adidas pentru celebra nationala a Frantei: CLICK AICI pentru VIDEO – Experti in Handbal (FRA)

Franta castiga a patra finala consecutiva la o mare competitie dupa o partida incredibila, de vis! in fata Danemarcei. Am vazut un joc castigat datorita experientei. Un spectacol in care au fost de toate…Danemarca s-a ridicat timp de 60 minute la nivelul expertilor!

KARABATIC cu 10 goluri (FRA) si HANSEN cu 10 reusite (DAN), au fost (more…)