România – Belarus sau Viitorul handbalului masculin vs Prezentul de succes al Belarus

VALEA JIULUI ÎMPREUNĂ a participat ieri pentru prima dată după concert alături handbalul românesc la o partidă ce avea șansa să devină una istorică! @Handbal Împreună / Valea Jiului Împreună

România handbal masculin/ strategia de dezvoltare selecționer Xavier Pascual (antrenorul lui FC Barcelona)

Partida a început brusc și nemilos 0-4, suporterii Universității Craiova au pus umărul la o revenire la 2 g însă doar atât a fost prea puțin…
Pe teren însa Xavier Pascual își vede în continuare de strategia lui după doar un an de muncă și numai 5 meciuri oficiale și vreo 4 amicale a dus tricolorii aproape de o calificare la Campionatul European după 22 ani. Nu e deloc puțin dacă NU uităm că eram prin lumea a 4-a a handbalului masculin. 6 turnee finale consecutive a bifat naționala masculină a Belarusului, trei Mondiale și trei Europene. (more…)

Handbal masculin ROMANIA – BELARUS live text pe chat-ul eurohandbal.ro

 

Meci pentru o calificare istorică la Campionatul European după 22 ani – Sala Sporturilor Craiova, joi 15.06.2017 ora 19,00 live text pe CHAT-ul www.eurohandbal.ro

Valea Jiului Împreună alături de handbalul masculin românesc va aduce cât mai multe informații de la acest joc în timp real.

După calificarea Naționalei feminine la un nou Campionat Mondial, băieții lui Xavier Pascual Fuertes (selecționer și antrenor al FC Barcelona) pot produce surpriza și după doar un an de la venirea emeritului iberic, putem lăsa acasă Polonia și Belarus – echipe din primele 12 ale Europei, reușind cu o victorie azi un pas covârșitor spre turneul final! (more…)

Romania – Polonia e in transmisie LIVE VIDEO de la Scandinavian Open (Norvegia) doar pe eurohandbal.ro!

hakaj_besard-intre-simicu-si-rambaUpdate 2: Romania – Polonia 22-24 scor final. Romania termina pe locul 4 turneul scandinav cu 1 victorie si 2 infrangeri, golaveraj 80 – 86. Norvegia a castigat turneul de la Larvik dupa victoria 23-21 cu Suedia.

Update: Romania – Suedia 29-35 scor final. Azi de la ora 19,30 intalnim in ultima partida a turneului Polonia, direct pe site-ul nostru puteti urmarii jocul!

Scandinavian Open – LIVE VIDEO! Norvegia – Polonia (miercuri ora 21,15) si Romania – Polonia respectiv Norvegia – Suedia (joi ora 19,30 si 21,15) doar aici pe eurohandbal.ro! (more…)

VIDEO: “Cristian Gatu – micutul dirijor de orchestra care a revolutionat handbalul!” titreaza Federatia Internationala de Handbal

Gatu CristianSTEFAN BIRTALAN – “TUNARUL”, o alta legenda a handbalului mondial prezentata VIDEO de IHF in galeria marilor maestrii, inainte de startul CM SPANIA 2013! VIDEO cu prezentarile celor doi – mai jos!

Actualul Presedinte al FRH, dl. Cristian Gatu este vazut de catre Federatia Internationala de Handbal ca “micutul dirijor de orchestra care a revolutionat handbalul!” in articolul de pe site-ul CM Spania 2013, in prezentarea facuta marilor legende ale jocului cu mingea la semicerc!

In cadrul prezentarii facute tuturor editiilor de CM desfasurate pana in prezent, la turneul final din 1974 cand Romania a luat fata gazdelor din RD Germana, IHF a prezentat si doua filmulete cu doi dintre marii handbalisti ai lumii: Cristian Gatu si Stefan Birtalan. Cei doi conationali sunt vazuti la loc de cinste in handbalul international, drept pentru care oficialii care organizeaza acest CM Spania au prezentat doua portrete video extrem de sugestive cu cele doua legende ale handbalului romanesc masculin!

VIDEO IHF Legende – Cristian Gatu (more…)

VIDEO SENZATIONAL – Finala Campionatului Mondial de Handbal Masculin din 1970!

Romania – R.D. Germană 13-12 dupa prelungiri, intr-o partida ramasa de referinta pentru handbalul romanesc!

Nu v-ati intrebat de atatea ori daca asemenea imagini cu realizari de exceptie ale handbalului pot fi vizionate undeva? Al treilea titlu mondial castigat de Nationala masculina de handbal a Romaniei s-a realizat de catre sportivi exceptionali, pe data de 08.03.1970 la Paris – Franta!

Intr-o finala demna de regia unor filme a lui “Hitchcock”, tricolorii au castigat atunci dupa prelungiri in fata RDG-ului cu Gatu plimband mingea de unul singur de-a latul terenului in ultimele 30 secunde! Aflati in aceeasi grupa si cu Franta – organizatoarea, duelul fantastic castigat atunci de echipa noastra a avut loc dupa ce echipele s-au intalnit si in Grupe, nemtii castigand atunci cu 15-14! Fapt ce ne-a trimis pe culoarul nordic pana in finala, cand am reusit sa aducem Cupa la Bucuresti (15-13 cu (more…)

RUSINE! E DE AJUNS! DEMISIAAA! (partea 1)

Cristian Gatu aici la Supercupa Romaniei 2011 – Cluj Napoca, “sta cu mainile incrucisate la conducerea FRH” de mult timp!

SCRISOARE DESCHISĂ CATRE FRH!

În atenţia stimabilului fost jucător de renume mondial – Cristian Gaţu,

PASIUNEA PENTRU HANDBAL, REZULTATE ACTUALE (cauzele), OBIECTIVE PROPUSE (stadiul lor), PRECUM ŞI SOLUŢII REALE (culegere de date de la voi – iubitorii si participanţii la acest joc),  PENTRU ÎNDEPLINIREA OBIECTIVULUI PRINCIPAL – DE REVIGORARE A HANDBALULUI!

Vă invităm să participaţi activ pe CHAT-ul eurohandbal.ro la iniţiativa noastră! Fiecare idee scrisă devine automat un punct important din proiectul nostru de creştere a promovării şi implicit – a reabilitării jocului preferat! Dar şi în transmiterea centralizată a opiniilor dumneavoastră către mentorii FRH!   

Suntem în ton cu ce se întamplă în bătalia cu preşedintele politic din ţară şi scriem acest articol de „solidaritate”, deoarece vrem să ştiţi dle Gatu şi conducători ai FRH, cât de mult suntem atenţi la fenomen şi ce înseamnă în inima noastră şi a fanilor, acest joc minunat de care ne-am apropiat pentru toată viaţa, adică HANDBALUL.

Şi cine poate înţelege mai bine decât dumneavoastră! Poate chiar mai mult decât ne închipuim noi aştia mici şi pitici, care nu v-am prins „dansând” în cel mai pur şi spectaculos stil latino pe suprafaţa de 40 X 20 m! Suntem siguri că înţelegeţi mai ales atunci când vă aduceți aminte ce minunăţii făceaţi pe teren, împreună cu colegii de breaslă (cei de atunci dar şi de acum aflaţi la conducerea FRH). Era un show total la care nemţii se uitau cu jind şi nu le venea să creadă că pot pierde trofeul mondial chiar la ei acasă, chiar şi cu oamenii în negru „arzându-ne” de fiecare dată când aveau ocazia în timpul marii finale! Creaţi emotii halucinante şi primeaţi apreciere fantastică din partea românilor atunci când mingea vă asculta mai ceva ca un cartuş tras cu greutate direct în centrul ţintei, de militarii acelei vremi. În plus am auzit că „graţiile” Bucureştiului erau înnebunite dupa handbalişti, deoarece eraţi eroi prin performanţa adusă Romaniei. Tot la fel de bine se aude că munceaţi enorm pentru acele performanţe istorice. Suntem siguri că vă aduceţi aminte, de parcă ar fi acum! Deoarece făceaţi totul cu multa PASIUNE!

„Pasiunea este mărturia entuziasmului pe care îl trezeşte un anumit ţel, precum şi revolta împotriva împrejurărilor vitrege exterioare care împresoară acest ţel.” (more…)