Bucurie de nedescris. Echipa Franţei este cea mai mare echipa din toate timpurile! Sa dovedit încă o dată în această seară în Sala din Malmö. Bruscati, bagati, împinsi într-un colţ, de un set danez care a jucat drăceşte de eficient, eroii nostrii s-au luptat mai mult ca oricând, ridicandu-se la timp pentru o noua distinctie!

VIDEO – VEDETI AICI IMAGINI DIN VESTIARUL FRANTEI, CU KARABATIC DUPA CASTIGAREA CELUI DE-AL PATRULEA TITLU MONDIAL! Dar si declaratii, Guigou – “Inimaginabil!”, Dinart – “O finala speciala!”, dar si alte declaratii ale lui Onesta si Abalo: CLICK AICI pentru Bucuria din vestiarul Frantei si Declaratii dupa Finala CM SWE 11 

Ultimele patru finale au fost de necontestat de către experţi, deoarece nici una nu a durat mai mult de şaizeci de minute regulamentare. De data aceasta – FINALA, a avut nevoie de o luptă extinsa, pentru a găsi identitatea noilor stapani ai lumii!

“Bucuria la finalul partidei este cu atât mai remarcabila, Claude Onesta mărturisind, în căutarea luminii biruitoare: Ne-a fost frică… Şi deodată acesta este eliberat. Lumina vine înapoi” Şi, după cum în 1995 ca în 2001 si ca în 2009, ea a fost tot Franţa, care a câştigat pariul!

Cu această nouă etapă si finala castigata, handbalul francez intra în istorie, deoarece s-a alăturat naţiunilor din România şi Suedia, dupa ce a castigat coroana lumii de patru ori. Experţii – cu acest nou titlu, precum si cel al Campionatului European 2010, Campionatul Mondial 2009 si titlul din 2008 de Campioana Olimpica – în cele din urmă, marcheaza intr-un mod memorabil istoria sportului francez!

FFH a anuntat fanii – Sărbătoriti Les Blues! Echipa va reveni in Franţa, mâine dimineaţă. Fanii pot veni sa isi celebreze eroii si al patrulea titlu mondial castigat, la magazinul Adidas de pe Champs-Elysees, incepand cu ora 16:30.