Gatu CristianSTEFAN BIRTALAN – “TUNARUL”, o alta legenda a handbalului mondial prezentata VIDEO de IHF in galeria marilor maestrii, inainte de startul CM SPANIA 2013! VIDEO cu prezentarile celor doi – mai jos!

Actualul Presedinte al FRH, dl. Cristian Gatu este vazut de catre Federatia Internationala de Handbal ca “micutul dirijor de orchestra care a revolutionat handbalul!” in articolul de pe site-ul CM Spania 2013, in prezentarea facuta marilor legende ale jocului cu mingea la semicerc!

In cadrul prezentarii facute tuturor editiilor de CM desfasurate pana in prezent, la turneul final din 1974 cand Romania a luat fata gazdelor din RD Germana, IHF a prezentat si doua filmulete cu doi dintre marii handbalisti ai lumii: Cristian Gatu si Stefan Birtalan. Cei doi conationali sunt vazuti la loc de cinste in handbalul international, drept pentru care oficialii care organizeaza acest CM Spania au prezentat doua portrete video extrem de sugestive cu cele doua legende ale handbalului romanesc masculin!

VIDEO IHF Legende – Cristian Gatu

[media id=221 width=480 height=210]

VIDEO IHF Legende – Stefan Birtalan

[media id=222 width=480 height=210]

Sursa: www.handballspain2013.com