SEMIFINALELE CM CHINA: RUSIA – NORVEGIA si FRANTA-SPANIA

Dupa ce au muscat momeala intinsa de NOR si IHF – Gjeding/Hansen (DAN) au vazut ieri cum toate eforturile depuse (disperate chiar) in favoarea nationalei lor au fost pur si simplu distruse de o mare echipa a RUSIEI! Arbitrii spanioli, care trebuiau sa intoarca favoarea danezilor s-au lovit de o dorinta de victorie superba a lui Trefilov si co. Norvegia tremura deja! 🙂 

Personal, eurohandbal a devenit incepand de ieri  suporter al echipei Rusiei, dupa demonstratia de forta oferita scandinaviei si capcanei intinsa de aceasta la toate nivelurile! Dupa ce a introdus-o intentionat in cursa pentru semifinale pe Franta,  Rusia a distrus realmente, mai clar decat o arata scorul echipa Danemarcei si toate jocurile de culise ale ei.

Suslina a fost in zi de gratie si a blocat in a doua repriza poarta. In ciuda a 4 eliminari si 5 aruncari de la 7m acordate Danemarcei, fara sa primeasca nici un 7m si nici o elimnare in apararea DANEMARCEI, in a doua repriza!, RUSIA se califica in semifinale. Cu Postnova 8g, cea mai buna marcatoare, Rusia ne aduce o palida consolare si intalneste NORVEGIA in semifinale, stricand toate calculele facute de altii la acest turneu final!

Va reamintim:

Dupa ce danezii – Gjeding/Hansen au calificat Spania, urma ca spaniolii Raluy/ Sabroso sa incerce sa CALIFICE Danemarca si sa elimine, astfel Rusia!, inca din faza grupelor! Totul se intampla sub atenta indrumare a Presedintelui EHF – norvegianul Tor Lian!! Arbitrii norvegieni erau rezerva la jocul RUSIA-DANEMARCA. SPANIOLII isi puteau alege singuri adversarul pentru semifinala! Chiar daca nu au acordat toata repriza a 2-a nici o eliminare DANEMARCEI si nici o aruncare de la 7m Rusiei, in schimb acordand 5 de 7m Danemarcei si 4 eliminari Rusiei, arbitrii spanioli au vazut cu ochii lor ca fetele din nationala lor nu au nici o sansa in fata RUSIEI in posibila FINALA! Nu au cazut la ceea ce au facut danezii cu noi si nu au influentat rezultatul si realitatea din teren pana la urma. Bravo lor! dar s-ar putea sa ii coste in semifinala nationalei lor.

Gjeding/Hansen au arbitrat Spania/Norvegia dupa macelul din Spania-Romania! si, dupa ce la PAUZA, Spania a condus cu 14-8, Norvegia a revenit “realmente incredibil” (doar pentru necunoscatori!!), in fata unei echipe deja calificata si a invins “dramatic” cu 27-24 marcand cu 250% mai multe goluri in a doua repriza decat in prima! si va intalni CONTRAR calculelor ei, RUSIA in semifinale!!!

Gjeding/Hansen au ramas cu buza umflata, dupa ziua de ieri si sunt in pericol si din punct de vedere al carierei! Rusia ne-a razbunat, daca putem spune asa! dupa meciul cu Spania pierdut de Romania cu cei 2 fluierasi la centru. Toate eforturile lor de a duce Danemarca intr-o finala scandinava cu Norvegia, s-au naruit ca un castel de nisip 🙂 Franta a fost echipa preferata de Rusia pentru calificarea in semifinale! Si si-au permis sa faca asta avand forta necesara. Romania nu a putut, iar cele declarate de Trefilov la inceputul CM s-au adeverit.

Daca tot ne-au eliminat din competitie si s-a incercat anumite scheme cu Rusia, ne-am dori sa vedem, pe rand, 2 lucruri:

1.Rusia- Norvegia  cu o victorie a moscovitelor cu Gjeding/Hansen la centru 

2.Rusia-Franta/Spania cu o victorie a moscovitelor cu Anders/sodal la centru

Oare chiar ar putea Gjeding/Hansen sa elimine si Rusia, arbitrand semifinala cu Norvegia?!

Comentati pe CHAT-ul nostru!