Dupa DOVADA oferita iubitorilor de handbal doar de eurohandbal, ca GOLUL lui AMARIEI a fost perfect valabil!,

Azi va prezentam DOVADA ca Gjeding/Hansen au gresit! Recunoasterea vine din partea EHF, care acum va fi mult mai atenta fata de Romania! Aveti mai jos adresele de mail unde puteti transmite si dumneavoastra protestele si dispretul nostru asupra greselii si intentiei IHF, prin delegarea danezilor care au viciat in mod clar rezultatul cu SPANIA!

“CRIMA CU PREMEDITARE” – In doar 3 minute au aruncat la cosul de gunoi, munca unei generatii si au terfelit din nou numele Handbalului Romanesc, direct interesati de implicarea nationala. “SI CAND TE GANDEST CA TOTUL ESTE DOAR UN JOC” – Cristian Topescu, la retragerea din comentarea fotbalului la CM SUA 1984

arbitri_Gjeding_Hansen_Dan Thank you for your mail , I’m not in China – but I can understad your…” este raspunsul unei persoane importante din cadrul EHF la mailul de protest fata de delegarea lui Gjeding/Hansen si a modului in care au oficiat, la cea mai importanta partida a tricolorelor de la acest CM China – cu interes direct pentru Danemarca si chiar premeditat. Raspuns ce va fi publicat in intregime maine!

Am incercat sa fim cat se poate de obiectivi, dupa ce Romania a jucat partida decisiva cu Spania la acest mondial. Si am asteptat meciul cu Coreea. Din pacate nu am reusit decat un singur rezultat pozitiv la acest turneu final – partida cu Ungaria, dar actiunea premeditata de la jocul cu Spania si felul in care Gjeding/Hansen au oficiat, NU trebuie sa se mai intample!

Sportul romanesc a suferit nenumarate drame, datorita lipsei de oameni in functiile si structurile organismelor sportive, europene si mondiale! S-a intamplat din nou, si daca FRH nu a facut nici un protest oficial la IHF si EHF pentru suspendarea danezilor, nici inainte si nici dupa joc – si asteptam in continuare pozitia conducerii forului roman!, eurohandbal a declansat operatiunea “CRIMA CU PREMEDITARE” – autori Gjeding/Hansen, coordonatori EHF- Tor Lian (NOR),  sustinator IHF!

Alaturati-va si dumneavoastra, la mesajul eurohandbal si incercati sa fiti obiectivi si sa aparati valorile romanesti, chiar daca ele nu aduc satisfactii de fiecare data! Incepand de azi, va punem la dispozitie mai multe adrese de mail a unor persoane importante in handbalul mondial, unde sa ne exprimam dezacordul fata de cele intamplate si sa ne asiguram ca asa ceva nu sa va mai intampla, mai ales ca din raspunsul primit se pare ca avem si ati avut dreptate! Gjeding/Hansen au dezavantajat clar si cu buna stiinta Romania la CM China. Si daca ei au declansat cazul “Mita din Romania” la 6 luni de la desfasurarea meciului Romania – Muntenegru, pentru calificarea la CM Croatia, prin declaratii publice facute in ziarul danez Jyllands-Posten, noi am trimis protestul nostru fata de ei, imediat, aceluiasi ziar! raspunsul lor nu a sosit si nici nu ii intereseaza se pare deocamdata!

Protestul si dezacordul, chiar dispretul nostru fata de atitudinea IHF, ce a sfidat fair-play-ul si corectitudinea la un joc cu asemenea miza, cum a fost partida cu Spania – a fost transmis IHF-ului, EHF-ului la presedintele Norvegian – Tor Lian, etc. Chiar si la ziarele mari ale Europei, precum si la alte comisii din aceste doua foruri! mesajele nu au intarziat sa apara. Iar vestile sunt relaiv bune, sa vedem cum vor fi si cand vor fi puse in aplicare fata de cuplul danez!

Dupa ce si-au batut realmente joc! de munca unei generatii si au adus atatea prejudicii handbalului romanesc, va reamintim ca:

Federatia Europeana de Handbal a luat masura sanctionarii FRH-ului la aproximativ 10 luni de la meciul amintit, avand pe masa un dosra in care cuvantul arbitrilor, era impotriva cuvantului forului nostru. Si s-a dat credit cuvantului oficialilor danezi, care au incalcat mai multe reguli interne ale Comisiilor de Arbitraj si ale EHF-ului in cele 6 luni de tacere. In plus, ziarele daneze au incercat la sfarsitul acestui an si stricarea imaginii unuia dintere cuplurile vazute deosebit pe plan international – Carligeanu/Bejenariu, dupa un joc pierdut de o echipa daneza in fata lui Hypo Viena pe teren propriu, acuzand brigada romana ca a oficiat la un turneu amical la Viena, cu 2 saptamani inainte de jocul oficial. Reamintim ca danezii au pierdut in Liga Campionilor respectivul joc cu 6 goluri diferenta!

Poate va intelege si EHF-ul asa! ca ne-am saturat de corectitudinea asta dusa pana la extrem din partea scandinava!

Puteti trimite parerea voastra vis-a-vis de cele intamplate la meciul Romania -Spania la adresele de mail:

ihf.office@ihf.info – Federatia Internationala de Handbal,

tor.lian@ewki.com – presedintele Federatiei Europene de Handbal,

nhf@handball.no – Federatia Norvegiana de Handbal,

dhf@dhf.dk – Federatia Daneza de Handbal,

jeanbrihault@neuf.fr,

sandor.andorka@hotelfestival.hu,

rui.coelho@agriproambiente.pt,

ultimele 3 adrese sunt ale persoanelor cu functie de conducere din comisiile EHF

P.S. -Daca in continuare, mai aveti dubii asupra modului in care au fost delegati si au oficiat cei 2 danezi, va rugam sa cititi articolul de la link-ul de mai jos si sa revedeti ultimele 10 minute ale partidei la inregistrarea oferita, tot mai jos:

https://eurohandbal.ro/2009/12/romania-%e2%80%93-spania-25-26-cu-kjeding-si-hansen-in-rol-de-calau-motiv-de-protest-si-de-suspendare-drastica-a-oficialilor-danezi.html#more-962

Please watch this (atention! At the last 3 minutes – ctrl+click on the link):

http://www.youtube.com/watch?v=VZIDeVzbs3M&feature=player_embedded