Danezii au ramas singurii arbitrii din lume!?? Nu este posibila o asemenea delegare!! Ne mai puteau arbitra azi unul din cuplurile: Bonaventura/ Bonaventura – FRA, Geipel/Helbig -GER si Brunovsky/Canda – SVK (dar cei doi ne-au oficiat deja in meciul pierdut cu Norvegia)

Este absolut incredibila decizia Federatiei Internationale de a delega brigada daneza la un asemenea meci decisiv cum este cel cu Spania, tinand cont de cele intamplate cu mai putin de 1 an in urma! Sau poate Federatia Internationala  nu a auzit de cazul Kjeding/Hansen de la Federatia Europeana!! Dar chiar si asa cel mai important lucru este ca, brigada daneza ar putea fi interesata direct situatia din grupa noastra, deoarece Danemarca are drumul deschis spre semifinale! In anumite situatii este evident ca una este sa joci cu Romania sau Norvegia si alta este cu Spania sau Koreea in semifinale pentru nationala lor….Acesta este motivul principal dupa parerea noastra, ca cei doi danezi nu trebuiau sa oficieze meciul nostru cu Spania de azi. Si de aceea spunem ca este chiar SENZATIONAL!

AR PUTEA IESI UN SCANDAL MONSTRUOS IN ACEASTA DUPA AMIAZA IN INTREAGA LUME IAR PERDANTA AR PUTEA FI NUMAI ROMANIA! Nici macar la acest lucru nu se gandeste IHF. Doamne fereste sa greseasca in defavoarea noastra (si tinem cont de corectitudinea danezilor aici!)  ceva important astazi – adica decisiv, cei doi fluieras. Isi pot pune cariera in pericol, dar ne pot in acelasi timp si  elimina din cursa pentru medalii la CM China!

Dopa ce am fost totla nemultumiti de stilul si modul in care au oficiat cei doi Slovaci la meciul cu Norvegia, acestia doi si-au dat si ieri in petec si au iesit din sala fluierati de spectatori, dupa meciul Ungariei cu Spania, datorita modului avantajos de a arbitra in favoarea ibericelor. Trebuie sa ne luam toate masurile de precautie la acest CM, fetelor!