Comentati pe CHAT-ul nostru!

PRIMA INFRANGERE A HANDBALISTELOR MAGHIARE. UNGARIA – ROMANIA 25-31 (7-16)

Meciul a inceput cu minute lungi fara gol (primul gol a aparut in min.6), apoi avantajul Ungariei,urmeaza egalarea Romaniei in min.10.In repriza a II-a Romania avea 10 goluri avans, a urmat o oarecare revenire  a handbalistelor maghiare si din nou detasarea Romaniei, care a fost net superioara. In plus, Ungureanu  a aparat foarte bine, iar atacul maghiar nu a avut suficienta forta si precizie.

Toth Timea:“Ar fi bine sa ne intoarcem acasa cu capul sus. Din pacate nu am jucat prea bine, am pierdut din cauza primei reprize. Ne-am pierdut in fata jucatoarelor romance.“ Toth Timea, omul de baza al Ungariei, a avut o prestatie mai slabuta+2 aruncari de la 7 m ratate(totusi este golgetera echipei cu 7 goluri)

Antrenoarea de origine romana, Matefi Eszter:“Nu s-a intamplat o tragedie.Echipa mai buna a castigat. Romania ar putea fi campioana mondiala de anul acesta.Ne vom face treaba in continuare, vrem sa ajungem in primii 8.Si marti (zi de pauza) ne vom antrena, vom analiza greselile.

Bulath Anita(6 goluri):“Daca vreau sa exagerez un pic, Lecusanu ne-a invins singura.Am fost mai obosite, nu am putut tine ritmul cu handbalistele romance

Marti va fi zi de pauza, iar miercuri Ungaria va intalni Norvegia .Daca va pierde,va merge mai departe fara punctele castigate in grupa.

SURSA:nemzetisport.hu

CORESPONDENT: Oana-Szasz Ilona