Sustineti si dv. Romania cu un mesaj la acest duel important cu UNGARIA, pe CHAT-ul nostru!

« Va fi cel mai greu examen cu Romania ! » declara antrenoarea Ungariei, Matefi Eszter

Cu mai putin de 45 minute inainte de inceperea partidei importante cu Ungaria la CM, eurohandbal aduce ultimele informatii din tabara maghiara. « Acum arata ce poti ! » e mesajul de incurajare al tarii vecine pentru nationala lor.

“Urmeaza cel mai greu examen pentru echipa Ungariei, deoarece luni joaca impotriva Romaniei. Handbalistele romane sunt considerate printer cele mai bune profesioniste din lume’’– declara antrenoarea Ungariei, Matefi Eszter, nascuta in Romania si chiar s-a lansat ca si jucatoare in Romania. ’’Am sa le spun la fete sa fie super, sa dea totul si vom vedea ce va fi…Am cel mai mare respect pentru  nationala Romaniei, nu ne va fi deloc usor.Sunt jucatoare cu experienta si au o formatie completa(lipseste doar Elisei).Dar au si o povara:toata lumea astepta medalie de la romance si poate fi acesta un factor stresant.Noi trebuie sa incepem meciul sigure pe noi.

Iata ce spune Kokeny Beatrix, multipla selectionata a Ungariei si medaliata cu argint la J.O: ”Campioana mondiala va fi dintre echipele:Rusiei,Norvegiei,Romaniei, sau Coreea de Sud.Chiar si impotriva Japoniei vom avea meci greu.Ma refer la stilul asiatic, cu joc de picioare rapid,aparare deschisa si treceri rapide pe contraatac.Daca trece Ungaria in turul doi, va fi o mare realizare.Punctul slab al Ungariei: sunt multe jucatoare fara experienta( ma refer la portari,pivoti, extrema dreapta.) Punctul tare:este o echipa unita! Ma astept ca fetele sa dea totul pentru victorie.

SURSA:KEZI.HU

Corespondent: Oana-Szasz Ilona