SUSTINETI ROMANIA LA CM CHINA PE CHAT-UL NOSTRU! TRANSMITETI MESAJE DE INCURAJARE LA HOTELUL UNDE ESTE CAZATA DELEGATIA NOASTRA!   (e-mail: xc@Castlehotel.com.cn)

 

TRANSMISIUNI TV -ROMANIA – JAPONIA ora 15,15 pe TVR1

Urmatorul joc, al României, este  azi cu Japonia, de la ora 15,15 in direct pe TVR 1 . Inregistrarea partidei de azi o puteti viziona diseara pe TVR 2, incepand cu ora 19,00. Inevitabil atentia romanilor se indreapta catre partida cu Ungaria, de luni, incepand cu ora 15,15 – care este primul test important al nationalei noastre la acest turneu final. Partida cu UNGARIA va fi in direct pe TVR1 si inregistrat pe  TVR2 incepand cu ra 19,20

Iubitorii handbalului pot urmării de la acest eveniment unic si alte meciuri de la CM China, LIVE pe internet, prin intermediul televiziunii dedicată evenimentului şi pusă la dispoziţie de Federaţia Internaţională de Handbal şi canalul SPORTFIVE la adresa:

http://handball2009.videosport.com

Accesul TV la întreaga competiţie poate fi obţinută de un client contra unei sume de 29,99 euro. Iar accesul la o singură partida este de 5 euro.