DSC04456COMENTATI SI SUSTINETI ROMANIA  LA CM CHINA PE CHAT-UL NOSTRU!

ROMANIA – CHILE 51 – 17 (20-7)

România a „zdrobit” cu 51-17 (20-7) selectionata Chile, la debutul în cadrul grupei C la Campionatul Mondial din China. Primul succes a fost dedicat căpitanului Cristina Vărzaru, care şi-a aniversat astăzi frumoasa vârsta de 30 de ani. Acesta şi-a dedicat o reuşită cu un GOL SUPERB DIN AERIANĂ PE LA SPATE în minutul 55 al jocului.

Prima victorie a fost obtinuta de următoarele jucătoare:
Ungureanu,  Stanciu  – Stanca 10 goluri, Nechita 8, Vărzaru 6, Vădineanu 5, Geiger 4, Fiera 3, Puşcaşu 3, Manea 3, Moldovan 3, Lecuşanu 3, Neagu 2, Amariei 1.

Astfel lotul de 16 jucătoare, pentru prima fază a competiţiei nu le cuprinde pe Chintoan si Tivadar. În timpul jocului de azi, din cele 14 jucătoare înscrise in raportul de joc nu au luat loc pe bancă portarul Smedescu şi extrema Ramona Maier, care acuza inca o raceala dar care va fi mai mult ca sigur prezentă în partidele viitoare.

Urmatorul joc, al României, este cel cu Japonia de duminica de la ora 15,15 in direct pe TVR 1 . Inregistrarea partidei de azi o puteti viziona diseara pe TVR 2, incepand cu ora 19,00.

Iubitorii handbalului pot urmării de la acest eveniment unic si alte meciuri de la CM China, LIVE pe internet, prin intermediul televiziunii dedicată evenimentului şi pusă la dispoziţie de Federaţia Internaţională de Handbal şi canalul SPORTFIVE la adresa:

http://handball2009.videosport.com

Accesul TV la întreaga competiţie poate fi obţinută de un client contra unei sume de 29,99 euro. Iar accesul la o singură partida este de 5 euro.