CE CERE FEDERATIA INTERATIONALA ARBITRILOR LA ACEST CM
In premiera pentru iubitorii handbalului – Cuplul feminin de arbitri DUTA/ FLORESCU transmit ultimele stiri din CHINA

Cuplul feminin de arbitri prezent in premiera absoluta pentru handbalul romanesc la un CM,  in putinele momente libere pe care le detin, au transmis iubitorilor handbalului, prin intermediul eurohandbal.ro, cum a decurs calatoria precum si ultimele stiri de la CM China cu privire la grupa Romaniei si oficialii ce ne vor arbitra:

“Calatoria a fost lunga, cu intarziere chiar, dar pana la urma totul a fost bine. Zilele acestea am avut tot felul de testari, asa cum v-am spus anterior, iar astazi urmeaza sa ne mutam in orasul Wuxi, deoarece vom arbitra in grupa A: GER, FRA, SWE, DEN, CGO, BRA.
Cat despre indicatiile IHF, ele nu au fost foarte exacte, discutiile cuprinzand majoritatea problemelor de regulament. O atentie deosebita s-a acordat situatiilor de fault grosolan, de genul: lovirea la fata, piedica, impingerea unei jucatoare aflate in saritura. Se doreste, de asemenea urmarirea cu atentie a situatiilor speciale, cum ar fi iesirea portarului ca ultim aparator si a eliminarii actiunilor teatrale a jucatoarelor.
In grupa din care echipa noastra face parte vor fi de cupluri de arbitri din GER, LAT, RUS(fem.), SVK si CHN.
Azi (n.r. acum) avem ultima intrunire inainte de plecarea inspre grupe.