Hansen - DAN - golgeterul competitiei, in ECHIPA MONDIALULUI

CATEVA SCURTE DECLARATII Karabatic, Ulrik Wilbek si Christiansen, INAINTE DE MAREA FINALA – DUMINICA ORA 18,00 – LIVE TEXT IN TIMP REAL PE CHAT-UL EUROHANDBAL

SPANIA OBTINE MEDALIILE DE BRONZ! In finala mica Spania a invins dupa un spectacol agreabil, la limita, cu 24-23 echipa gazda Suedia, dupa ce a inscris 6 goluri consecutive la mijlocul RII, recuperand un handicap de 3 reusite in favoarea scandinavilor. Portarul Sterbik a fost eroul revenirii, cu mai multe interventii salvatoare!

ORGANIZATORII AU STABILIT SI ECHIPA CM – MAI JOS!

Nu avem nevoie de o motivare specială, atunci când jucam la un Campionat Mondial, cu atat mai mult cand jucam finala” a spus top star-ul Nikola Karabatic. În opinia sa Danemarca este “o echipa foarte puternica si cu tineri jucători noi şi mai ales un portar foarte bun Niklas Landin. Danemarca este o echipă periculoasă” a completat acesta inainte de marea finala de la CM SWE 11.

“Danish Dynamite” is back in a final – dupa 44 ani! Danemarca este singura echipa care a castigat toate partidele de pana acum la acest CM si joaca o noua finala dupa cea pierduta cu Cehoslovacia acum aproape o jumatate de secol – cand altfel era acest joc cu mingea la semicercuri. Pentru antrenor Ulrik Wilbek finala va fi o “muncă grea de făcut. Avem o şansă, aşa ca zburam spre ea cu aripile din prezent. Franţa are jucători puternici, dar avem spiritul de echipă şi viteza necesare pentru confruntare. Să aşteptăm şi să vedem”. Pentru capitanul DAN – Christiansen, Franţa este favorită, dar: “Ne simtim tot mai bine. Am un sentiment bun înainte de finala”.

ECHIPA CM – asa cum a fost anuntata de organizatori, inaintea marii finale

extrema stanga: Harvard Tvedten (Norway)
extrema dreapta: Vedran Zrnic (Croatia)

pivot: Bertrand Gille (France)
inter stanga: Mikkel Hansen (Denmark)
Centru: Dalibor Doder (Sweden)
inter dreapta: Alexander Petersson (Iceland)
Portar: Thierry Omeyer (France)
Cel mai bun jucator: Nikola Karabatic (France)