Franta are posibilitatea sa isi aleaga adversarul din semifinalele Mondialului Suedez!

UPDATE: FRANTA-Islanda 34-28 si DANEMARCA – Suedia 27-24. Rezulta Semifinalele CM: FRANTA – SUEDIA (Malmo -28.01, ora 19,00) si DANEMARCA – SPANIA (Kristianstad -28.01, ora 21,30)

FRANTA SI SPANIA (GR.I), DANEMARCA SI SUEDIA (GR.II), SUNT CALIFICATE IN SEMIFINALELE MONDIALELOR. IN ACESTA SEARA INSA, SE STABILESTE EXACT SI CINE CU CINE VA JUCA, IN PENULTIMA FAZA A SPECTACOLULUI DIN SCANDINAVIA!

Se fac calcule de catre toate aceste formatii cu privire la adversarul din penultima etapa a turneului final! Cine cu cine vrea sa joace…?

Franta este avantajata datorita programului (meciul ei cu Islanda din gr. I, incepe la 21,45) si are posibilitatea sa isi aleaga adversarul din semifinale, in functie de rezultatul partidei dintre Danemarca si Suedia, care incepe la ora 21,15 si care va stabili cine castiga gr.II.

Spania joaca cu Ungaria (ora 19,30) si este clasata in acest moment pe locul 2 in gr.I, iar in acest fel pare a nu avea nici o posibilitate de a-si alege singura adversara din semifinale – deoarece joaca inaintea Frantei dar si a duelului scandinav din gr.II. In schimb Ungaria, trage sperante la locul 3 in grupa I, clasare care i-ar duce in finala pentru ultimul loc calificant direct la JO Londra 2012, astfel ca motivarea pare mai mare a vecinilor nostrii.

Conform situatiei clasamentului din acest moment, semifinalele arata astfel: Franta – Suedia si Danemarca – Spania.

Intrebarea care se pune si la care reprezentativa Cocosului galic va raspunde dupa ora 23, este dara Franta doreste sa joace cu tara gazda a turneului final, in penultima faza a competitiei? Sau doreste sa joace cu Danemarca si sa evite Suedia??

Din ce s-a vazut insa pana in acest moment la mondial, se pare ca Danemarca este cea mai buna pe partea ei de tablou – o echipa in forma mare si cu goluri multe inscrise pe contraatac si faza II, ceea ce pare a determina Franta sa aleaga sa joace cu Suedia in semifinale. Ceea ce ar duce la o situatie cel putin ciudata, daca nu aproape imposibila: Franta ar trebui sa piarda cu Islanda la diferenta de aproximativ 11 goluri!!!!, daca Suedia ar invinge Danemarca diseara!!

Un alt lucru important comunicat de organizatori, este ca Semifinala in care este Suedia se va juca la Malmo, iar cea care contine Danemarca la Kristianstad! Cum finalele de duminica se joaca la Malmo iar orice ora in plus de odihna e importanta – se pare ca va determina Franta sa aleaga Suedia – ca adversar!

Pentru a afla ce isi doreste fiecare favorita la titlul suprem, nu ramane altceva decat sa urmariti JOACA HANDBALUL din aceasta seara! Unul care se poate transforma in adevarate spectacole handbalistice sau unul care sa nu arate prea bine din punct de vedere al determinarii echipelor de pe teren!