V.Stanga - isi joaca postul cu Serbia!

ROMANIA – AUSTRALIA, a patra partida a tricolorilor la CM SWE 11, se joaca azi de la ora 21,30. Şapte naţiuni sunt deja calificate pentru Runda principală, după 42 din cele 60 meciuri din Preliminarii – vezi mai jos!

O partida mai mult ca un amical pentru nationala noastra, datorita valorii scazute a adversarului. Toate gandurile jucatorilor nostrii se indreapta catre confruntarea – probabil decisiva, cu Serbia, de joi seara – de la ora 21,30, cand avem nevoie de o victorie la 2 goluri diferenta! Dorinta enorma a nationalei, dupa ce Florea Aurel – golgeterul de pana acum al Romaniei la CM, a spus la Conferinta de presa de dupa partida cu Algeria “Este de necrezut, ceea ce am facut in acest joc”

In grupa noastra, tot astazi, se joaca partidele Serbia – Croatia (ora 19,00) si Danemarca – Algeria (ora 21,15), confruntari in care favoritele trebuie sa castige, pentru ca Romania sa mai aibe sanse sa prinda locul 3 in clasament – care duce in Main Round (primele 12 echipe din lume) si ne confera un statut mai bun (cap de serie) la tragerea la sorti privind barajul pentru accederea la Jocurile Olimpice Londra 2012.

ROMANIA ARE INCA SANSE DE CALIFICARE!

Cel mai probabil, in situatia normala in care, Serbia si Algeria nu obtin miercuri (etapa IV din Grupa C), rezultate pozitive in fata Croatiei respectiv a Danemarcei, tricolorii vor juca partida decisiva pentru accederea in Main Round (primele 12 echipe din lume), cu SERBIA – joi la ora 21,30. Astfel, Echipa nationala ar avea nevoie de o victorie la 2 goluri diferenta in fata Serbiei!

(Deoarece clasamentul se calculeaza in trei, doar intre Serbia, Algeria si Romania – toate cu cate 4 puncte, criteriul de calificare fiind golaverajul inregistrat in meciurile directe).

ARGENTINA detoneaza bomba si invinge mult mai titrata Suedie – tara gazda! Islanda revine de la 16-11 la pauza cu Austria, partida condusa de cuplul de arbitrii romani Stark – Stefan! REZULTATE CM Handbal masculin Suedia 2011 – 18 ian. 2011. GRUPA B: Ungaria – Japonia 28-24, Norvegia – Brazilia 26-25, Austria – Islanda 23-26; GRUPA D: Chile – Slovacia 29-29!; Polonia – Koreea de Sud 25-20, Suedia – Argentina 22-27

VEZI LINK-UL: https://eurohandbal.ro/news-flash-2/ianuarie-2011

Şapte naţiuni sunt deja calificate pentru Runda principală, după 42 din cele 60 meciuri din Preliminarii: După Franţa (grupa A), Croaţia (C), Norvegia (B) şi Polonia (D) acum Islanda, Ungaria (ambele B) şi Suedia (D) a luat bilete spre Malmö / Lund şi Jönköping. În ciuda faptului ca sărbătoreşte intrarea in Main Round, gazda CM a fost şocata de infrangerea inregistrata in fata Argentinei! Islanda a avut a patra victoria împotriva Austriei – datorită acestui rezultat, de asemenea, Ungaria s-a calificat in primele 12 echipe ale lumi.