Selectionerul Romaniei, Radu Voina, a confirmat telefonic gripa catorva din elevele sale, insa nu se arata alarmat:

Este o epidemie de gripa pe aici. Cred ca si frigul din hotel, cat si schimbarile de fus orar au contribuit la o stare mai bolnavicioasa a fetelor. Unele duc aceasta raceala pe picioare, altele la pat, oricum astazi s-a lucrat mai bine ca ieri, iar maine sper sa fie mai bine ca astazi.

Ne respectam toti adversarii, nu conteaza numele lor, si-i tratam cu mare seriozitate, doar este Campionat Mondial. La ora meciului de sambata sper sa am cele mai bune jucatoare in forma.

Sunt optimist, mai ales ca atmosfera in echipa este excelenta. Tot etajul hotelului unde locuieste delegatia noastra este in sarbatoare – fetele au pus braduti la fiecare usa, i-au impodobit cu globulete si dulciuri si si-au scris numele, pentru ca Mos Nicolae sa le aduca cadouri , pe 6 decembrie. Este si un fel de aducere aminte de cei dragi de acasa, oricum este frumos. Ne acomodam, nici nu mai incape indoiala”.

Aceasta este ultima declaratie a selectionerului Radu Voina, dupa cel de-al doilea antrenament al nationalei pe care o conduce. Urmatoarea corespondenta din China urmeaza sa aiba loc maine, in jurul orei 12:00.

Sursa: www.frh.ro