Karabatici - "la inaltime" si in pregatiri!

EUROHANDBAL VA PREZINTA IN PREMIERA PENTRU ROMANIA – UN VIDEOCLIP SUPERB! O MOSTRA DE MARKETING IN HANDBAL…

Expertii de la Adidas, au creat un videoclip superb pentru a promova Expertii in handbal – jucatorii din nationala Frantei (Campioana Europeana, Mondiala si Olimpica in acelasi timp)! Selectionata Cocosului Galic este vazuta ca fiind principala favorita si la acest turneu final!

O echipa considerata de ziaristii francezi EPICA – cea nationala masculina a Frantei, detinatoare a celor trei titluri supreme in acelasi timp, domina handbalul intr-o maniera de necontestat. În douăzeci de ani, a reieşit din anonimat pentru a deveni cea mai dominantă a tuturor echipelor naţionale.

CLIPUL ADIDAS: Titlul – Experţii super-eroi!

Karabatic in FRA - CRO (Paris, inainte de CM)

Turneul Final – o noua provocare pentru expertii in marketing de la expertii in echipament sportiv! Experţii in handbal se afla la începutul cuceririi unei noi lumi, cea suedeza (14-30 ianuarie), în care Nikola Karabatic şi trupa sa, vor incerca sa isi apere titlul – din nou, şi să încerce să câştige  astfel, a patra încoronare planetara consecutiva.

Cu aceasta ocazie, Adidas a făcut un clip superb, care se potriveste ca o manusa jucatorilor francezi, promovare ce a fost in premiera prezentata, in timpul turneului amical desfasurat in week-end-ul trecut, la Paris! In plus firma de echipament a realizat un model special destintat jucatorilor campioni, cu care acestia vor evolua in timpul partidelor de la turneul final din Suedia!

Atunci, in fata a 14.000 de francezi, selectionata gazda a castigat in fata Croatiei (primul nostru adversar la CM) cu un gol diferenta:28-27 .

VEDETI MAI JOS CLIPUL DESTINAT FRANTEI DE FIRMA ADIDAS


adidas – Les Experts, l’Ultime Défi -The movie
Încărcat de adidashandball. – Check out more sports and extreme sports videos.

Franta - tripleta senzationala la handbal! Campioana Europeana, Mondiala si Olimpica - in acelasi timp!