PROGRAMUL ROMANIEI LA CM SWE 11 SI ORELE PARTIDELOR, MAI JOS!

A 22-a ediţie a Campionatului Mondial de handbal masculin debutează joi, 13 ianuarie, în Suedia, cu partida dintre formatia gazda a competitiei si formatia statului Chile (ora 21,15). Din cele 24 de echipe participante face parte şi naţionala României, care va evolua în grupa C, alături de Croaţia, Danemarca, Serbia, Algeria şi Australia. Tricolorii vor debuta la CM, vineri incepand cu ora 19,00, in fata puternicei reprezentative a Croatiei, la care evolueaza cel mai bun jucator de handbal din toate timpurile, asa cum a fost desemnat de Forul International – coordonatorul IVANO BALIC!

În România, meciurile de la mondialele de handbal masculin vor fi transmise de Dolce Sport, o televiziune care nu are un număr prea mare de abonaţi. Aşadar, majoritatea fanilor handbalului nu vor putea viziona partidele la TV, pentru că nici TVR, nici vreo altă televiziune de sport nu şi-au manifestat interesul pentru această competiţie, cu buna stiinta sau fara! Asta nu putem sti – insa majoritatea suporterilor au ramas cu un gust amar dupa aflarea acestei vesti. Au aparut chiar amenintari pe internet, ca unii fani ai sportului cu mingea la semicerc, vor actiona daca se poate si pe cale juridica, pentru a aduce in viitor nationala Romaniei, pe postul public de televiziune. Cosmin Cernat de la TVR, a anuntat in presa centrala, ca de fapt achizitionarea drepturilor TV a fost realizata de Dolce si NU a fost redirectionata de TVR catre postul respectiv. Chiar si presedintele FRH este putin dezamagit de cele intamplate, insa inima de suporter al handbalului – ii este oprita sa vorbeasca, datorita functiei de Presedinte pe care o ocupa in cadrul forului national de handbal!

Ceremonia de deschidere la Arena Scandinavium din Goteborg, începand cu ora 19.30, joi – 13 ianuarie. La finalul ceremoniei vom afla si daca Cristina Neagu va primi premiul IHF pentru cea mai buna jucatoare din lume pe anul 2010! Premiul ii va fi inmanat, in week-endul Finalelor de la acest CM, la Malmo – anuntul privind data si ora exacta, urmand a se face ulterior.

Ivano Balic in HCM Constanta - Croatia Zagreb

Iată programul transmisiilor în faza grupelor (si a altor partide decat ale Romaniei, pana Duminica) transmise de Dolce:

– România – Croaţia: Vineri, 14 ianuarie, ora 19:00 si Serbia – Algeria ora 21,45

– Suedia – Slovacia: Sambata, 15 ianuarie, ora 19:15

– România – Danemarca: Duminică, 16 ianuarie, ora 21:15

– România – Algeria: Luni, 17 ianuarie, ora 19:00

– România – Australia: Miercuri, 19 ianuarie, ora 21:30

– România – Serbia: Joi, 20 ianuarie, ora 21:30

Amănunte despre Campionatul Mondial de handbal masculin, pe eurohandbal.ro si in premiera nationala pe KISS FM, la stirile difuzate intre orele 6,00 si 9,00, in fiecare zi.

[media id=68 width=210 height=80]

Alte informatii pe site-ul Federaţiei Internaţionale de handbal sau Click pe LOGO-ul competitiei (deasupra CHAT-ului eurohandbal.ro)