CSEPREGHI FACE DEPLASAREA, INSA CEL MAI PROBABIL NU VA PUTEA FI FOLOSIT IN PRIMELE DOUA PARTIDE CU CROATIA SI DANEMARCA! SE SPERA IN RECUPERAREA LUI PENTRU PARTIDA DECISIVA CU SERBIA DIN ULTIMA ETAPA A GRUPELOR – ASA AU DECIS ANTRENORII IMPREUNA CU CONDUCEREA FRH.

Vasile Stângă – selecţionerul României, a anunţat miercuri, la prezentarea nationalei inainte de plecarea la CM SWE 11, eveniment desfasurat la Crama Domnească din Bucureşti, lista cu cei 18 jucători care se vor deplasa in Scandinavia:

Mihai Popescu, Bogdan Pralea, Ionuţ Ciobanu – portari,

Gabriel Florea, Alexandru Sabou (extreme stanga); Alexandru Stamate, Alexandru Şimicu, Alexandru Csepreghi (interi stanga), Cristi Fenici (centru), Marius Novanc, Iulian Stamate, Dan Savenco (pivoti), Rareş Jurcă, Daniel Mureşan, Ionuţ Georgescu, Marius Sadoveac (interi dreapta); Valentin Ghionea, Laurenţiu Toma (extreme dreapta) – jucători.

Presedintele Cristian Gatu a spus ca obiectivul nationalei este trecerea de faza I a grupelor si intrarea in primele 12 echipe ale turneului final. In functie de realizarile echipei jucatorii vor putea primii recompense de la 3.000 euro in sus.

Vedeta noastra Alex Csepreghi – accidentat destul de serios la umarul stang in ultimul turneu amical desfasurat in Elvetia, face astfel deplasarea si se spera in recuperarea lui totala pentru partea a doua a jocurilor din grupa. Pana se ajunge in Suedia se va stabili si cele 2 rezerve, in prima parte a mondialului – acestea fiind cel mai probabil Ciobanu si Sadoveac. Extrema lui UCM Resita – I. Georgescu dar si Sadoveac, pot juca atat in extrema dreapta, cat si reprofilati ca interi dreapta. Insa acolo postul este foarte bine acoperit cu Ghionea si Toma, ultimii doi cei mai buni jucatori ai Romaniei, inaintea desemnarii anul acesta – a lui Popescu (HCM Constanta)

VOM REVENI CU DECLARATII ACORDATE IN EXCLUSIVITATE PENTRU EUROHANDBAL, DE ANTRENORUL ROMANIEI – VASILE STANGA, INAINTE DE PLECAREA ROMANIEI LA MONDIALE! (Cum vede handbalul romanesc si adversarele noastre din Grupa C, care sunt punctele importante in acest moment in jocul echipei noastre si ce ar trebui sa faca jucatorii nostrii pentru a obtine rezultatul dorit, dar si altele – in interviul realizat de eurohandbal)