Danemarca - Serbia 25-20 (14-6)

FITI SI VOI INTERACTIVI PE CHAT! Puneti intrebari corespondentului nostru la jocuri!

DANEMARCA – SERBIA 25-20 (14-6), in celalalt meci din grupa Romaniei. Muntenegru figureaza surpriza, intr-un meci care ne intereseaza, deja – DIRECT, din grupa B – cu Popovic din nou cea mai buna de pe teren.

EXCLUSIV – Conferinta de presa a fost LIVE TEXT pe CHAT-ul eurohandbal.ro! Vedeti acolo ce au spus danezii despre formatia noastra!

Danemarca s-a impus in fata Serbiei clar, castigand partida inca de la pauza cand conducea deja, cu 14-6. Portarul Mortensen Karin, a fost cea mai buna de la gazde, inchizand practic poarta in primele 30 minute, drept pentru care organizatorii EHF, i-au si acordat premiul pentru MVP la scandinave. Serbia a luptat din greu in repriza II sa refaca din diferenta, insa nu au reusit

Tabela electronica din GIGANTIUM

decat sa se apropie putin, danezele nemaifortand. Nu s-a remarcat in mod deosebit nimeni la marcatoare in tabara scandinava, incredibil 6 jucatoare avand inscrise cate 3 goluri, doar KVIESGAARD Maibritt, avand 4 reusite. De la sarboiace s-a remarcat LEKIC Andrea , cu 7 goluri inscrise

In celalalt meci care ne interesa, din grupa cu care ne incrucisam in Main Round, Rusia a fost intrecuta de Muntenegru, dupa ce la pauza avea 15-10. Final 24-22 pentru Muntenegru, cu Bojana Popovic de neoprit si in Danemarca (9 goluri si cu Rusia) si prima mare surpriza la european.

Daca invinge si Danemarca in urmatoarea partida, Romania are deja, sanse bune pentru semifinalele turneului final al CE.

Romania intalneste joi de la ora 21,45 nationala Danemarcei in al doilea joc din grupa A. Danemarca este in fruntea clasamentului cu o diferenta de golaveraj superioara fata de Romania (+5) fata de (+4)

portarul Mortensen Karin - cea mai buna de la daneze in partida cu Serbia