INTERACTIV CU SUPORTERII – PE CHAT! Sustine Romania acolo pe parcursul CE si vino cu mesaje, idei si intrebari pentru corespondentul eurohandbal.ro, prezent in Danemarca.

Ca de obicei, la fiecare sfarsit de an, cea mai buna nationala a Romaniei – Echipa feminina de handbal, ne aduce in fata un nou spectacol sportiv si este prezenta la inca un turneu final – cel al Campionatului European de Handbal Danemarca si Norvegia 2010.

16 formatii se lupta pentru trofeu (foto) din 7 pana in 19 decembrie, in cele doua tari Scandinave, printre care si nationala noastra – a patra din lume all time, conform puncajului acordat de IHF. Eurohandbal.ro va fi prezent in premiera, la o astfel de competitie – la doi ani de la infiintare si a pus la dispozitia dv., in meniul principal, un link special pentru acest turneul final. Fereastra de NEWS FLASH va fi dedicata spectacolului sportiv din cele doua tari nordice, pe perioada desfasurarii lui. Vom incerca sa va facem cat mai multe SURPRIZE placute, asa ca nu va ramane decat sa ramaneti alaturi de noi – IN TIMP REAL PE CHAT!

URMARITI FEREASTRA NEWS DEDICATA COMPETITIEI SI COMENTATI PARTIDELE PE CHAT!
– VOM FI INTERACTIVI INAINTE SI DUPA PARTIDELE DIN GRUPA ROMANIEI, CU REPREZENTANTUL NOSTRU IN DANEMARCA – CU CONFERINTELE DE PRESA.
– AUDIO SI VIDEO DE LA AALBORG + FOTO INAINTE DE PARTIDE SI DUPA! + MULTE ALTE SURPRIZE
– PUNETI INTREBARI PE CHAT CORESPONDENTULUI NOSTRU SI ECHIPEI NATIONALE SAU VENITI CU IDEI SI SPUNETI CE DORITI SA AFLATI DE LA ACEST SPECTACOL!