EUROHANDBAL A FOST DEJA LA GIGANTIUM! Pe cand vom avea si noi macar o sala din acest complex?!

“Joaca handbal!” cu Romania la CE DAN/NOR 10 si sustineti nationala pe CHAT-ul nostru!

Corespondentul nostru intra deja in legatura cu dv. si cu spectacolul din Danemarca si va ofera – IN PREMIERA pentru tara noastra, FOTO si un mic TUR VIDEO, al unei constructii deosebite pentru sport, cum este acest complex din Aalborg. Aici isi va incepe Romania, aventura la turneul final din Scandinavia.

Chiar daca pregatirile la sala sunt in toi, iar accesul in sala mare – unde se va juca grupa A a turneului final, nu a fost posibila, o privire de ansamblu a unei baze sportive impresionante este deja un mic spectacol – la care nici macar Oltchim, nu poate inca sa spere cu adevarat, chiar daca a jucat Finala Ligii campionilor, anul trecut! Pe cand vom avea si noi macar un asemenea complex?! De promisiuni…am tot auzit!

foto de pe site-ul arenei

GIGANTIUM ARENA

Este un complex sportiv multifunctional, cu sali pentru Handbal, Baschet, Hochei, etc; dar si un loc unde comunitatea din Aalborg organizeaza diferite expozitii si evenimente, sau spectacole.

Sala in care se vor desfasura meciurile din runda grupelor preliminare la handbal de la acest turneu final, are o capacitate de 5000 de locuri. Sali in care se vor organiza conferintele de presa, dar si pub-uri si puncte de alimentatie pentru spectatorii doritori de bere, in pauze, se afla deasemenea sub cupola acestei deosebite arene.

VIDEO DE LA ARENA GIGANTIUM

GIGANTIUM - una din salilile din complex: Patinoarul vazut de la bar!

Dozatorul de bere nu lipseste nici la Sala de Hochei pe gheata din GIGANTIUM!

Gigantium Arena - Interior