Proiectul national “Joaca Handbal!” a transmis LIVE! VIDEO – CHAT  – in premieră pentru handbalul românesc,  ultima intalnire a tricolorelor – conduse de Radu Voina, cu iubitorii handbalului din România, înainte de decolarea spre Shanghai la CM China.

DSC04421

Prezentare tricou

Într-o atmosferă destinsă FRH a încheiat mai întâi un parteneriat cu Henkel din care a obţinut bugetul pentru aceasta competiţie majoră, după care reprezentanţii – preşedintele Gaţu şi secretarul general Marinescu (posibil actualul şi viitorul preşedinte, în situaţia dacă Gaţu nu va mai candida) au prezentat tricoul de joc al reprezentativei noastre la competiţia din China. Vechea şi actuala generaţie de succes din handbalul românesc au încercat o împletire care să aduca mobilizarea dorita pentru atingerea a încă unei performanţe majore pentru jocul de echipă nr. 1.

Gruia şi Vlase, foşti mari sportivi ai ţării, au urat echipei să se întoarcă cu medaliile de aur la gat. S-a prezentat lotul (şi ce lot!) de către selecţionerul Radu Voina care a ales să mergem cu 18 jucătoare la turneul final, pentru a acoperii în orice eventualitate neplăcerile ce ar putea intervenii într-o asemenea întrecere lungă. Fetele noastre au fost îmbrăcate la 4 ace şi au avut o bună dispoziţie generală, discutand, glumind şi oferind interviuri şi poze reprezentanţiilor media.  O poză de grup superbă care poate rămâne în ISTORIE. MULTĂ BAFTĂ ŞI SUCCES!

Declaraţii oferite LIVE VIDEO CHAT! În exclusivitate pentru eurohandbal, la sfârşitul conferinţei de presă:

Vlase Oprea „Aceste fete care au calităţi motrice deosebite pentru înalta performanţă, sperăm să câştige CM China şi să aducă bucurie şi fericire românilor de pretutindeni”

Gruia „Această carte pe care am scos-o pentru iubitorii handbalului sper să fie un imbold, iar fetele să aducă cele mai strălucitoare medalii acasă. Să fim alături de ele”

Narcisa Lecuşanu „Ne dorim şi o sa muncim pentru a aduce bucurie acasa. Avem nevoie de sprijin. Ne bucurăm că sunteţi alături de noi. Este o motivaţie pentru noi. Sperăm să ne facem datoria cu prisosinţă”

Cristina Vărzaru „Chiar suntem în direct!? AAAA…trebuia să ştim să ne pregătim şi noi! Nu promitem nimic, vom munci şi vom vedea ce va ieşi la sfărşit! Evident că ne vom lupta. Fiţi alături de noi. Hai România”

DSC04461Am lăsat intenţionat la sfârşit faptul că „nişte flori” şi alte cele, au gasit de cuviinţă că ar fi bine să se afişeze lângă sportul de echipă nr.1. DOMNILOR! pentru handbal trebuie mai mult decât o alipire la momentele importante. NU UITAŢI! Că am pierdut o găzduire a unui CM SENIORI datorita PROIECTELOR rămase la stadiul de PROIECT, doar pentru o singură ABŢINERE (Preşedintele IHF) şi aceea în FINALĂ cu CROAŢIA, care între timp a realizat câteva complexe superbe pentru jocurile de sală pe organizarea făcută de ei…SUFICIENT! Sprijiniţi HANDBALUL! Cand o să ajungeţi la nivelul lui o să vă precizăm şi numele! Sau poate o să obţineţi dv. vreo organizare a unei asemenea competiţii prin aceleaşi proiecte complexe pe care, sigur le aveţi în portofoliu?! Măcar pentru dezvoltarea sportului…NU?! Vă aşteptăm la AEROPORT, la întoarcerea echipei naţionale!

Joaca Handbal! cu eurohandbal.ro si sportul de echipa nr.1 si sustineti cea mai de succes naţională a României, echipa feminină de HANDBAL – la CM China.

COMENTAŢI PE CHAT-UL NOSTRU!