TRANSMITETI SI VOI UN MESAJ DE INCURAJARE, CELEI MAI DE SUCCES NAŢIONALĂ A ROMANIEI, PENTRU A SPRIJINII DORINŢA EI DE A „CUCERII” CHINA!

Universitatea Reşiţa este prima echipa promovată în primul eşalon care are şane reale să rămână acolo, după 4-5 ani de zile. Până acum toate echipele nou promovate, s-au lovit ca de o nuca tare si nu au făcut faţă rigorilor şi cerinţelor unei astfel de competiţii. Universitatea a reuşit să învingă Galaţiul şi sa smulga un punct locului 3 din liga I feminin – HCM Roman, echipe cu pretenţi şi vechi în liga naţională, acest lucru arătând că există posibilităţi de creştere şi dezvoltare in viitorul apropiat. Prin intermediul stimabililor nostrii colegi de la Radio Reşiţa – Director Doru Dinu Glăvan, tânărul şi talentatul oficial al echipei bănăţene precum şi 2 jucătoare, au transmis mesajul lor de SUSŢINERE a echipei naţionale la CM China 2009:

FLORIN PERA, antrenor principal: „Doresc naţionalei României să aibe o participare cât se poate de bună, să aibe rezultate pozitive, să dea Dumnezeu domnului Radu Voinea, în care personal am foarte mare încredere, multă înţelepciune şi putere, să ia cele mai bune decizii ca echipa naţională să aibe un parcurs foarte bun la campionatul mondial din China. Orice performanţa a echipei naţionale trebuie să ne bucure pe toţi cei care suntem în handbal şi să avem bucurii şi sccese şi de acum înainte, pentru că României este una din marile forţe ale Campionatului Mondial”.

ANIŞOARA MARCU, fostă DURAC: „Am jucat la Vâlcea 10 ani şi la lotul naţional. Le urez la fete mult succes, sănatate şi să fie cât mai motivate şi mobilizate, să facă cea mai mare performanţă a naţionalei, eu cunoscându-le pe fete şi din vestiar, cred că o să fie puternice şi cred că vor avea o dorinţa mare să facă un rezultat cât mai bun şi un parcurs cât mai lung şi să vină cu cea mai stralucitoare medalie.

Îmi pare rau de colegele care au avut ghinionul să se accidenteze chiar în perioada aceasta, înainte de mondiale, pentru că o sa li se simtă lipsa, dar în acelaşi timp şi celelalte fete o să le înlocuiască cât pot ele de bine. Cred că vor fi unite, am vazut la ultimul turneu că sunt fete care pot să fie înlocuite între ele fără să se simtă”.

CALINA CALU: „Le urez mult succes, să aibe multă bafta, sa aibe un campionat reuşit şi să sperăm la o medalie, indiferent de culoare”.

Declaraţii luate de corespondentul Radio Resita – Daniel Babun.

Mesajele dv. de SUSTINERE şi ÎNCURAJARE pentru cea mai de succes naţională a României le asteptam pe adresa de mail: marketing@eurohandbal.ro sau pe CHAT-ul pus la dispoziţie pe pagina noastră pe perioada CM China. Fetele si antrenorii echipei au nevoie de orice energie în plus în aceasta aventură obositoare. SA FIM ALĂTURI DE ELE! Putem demonstra că ne interesează şi să susţinem şi să apreciem valorile româneşti.