Concluziile dupa ocuparea unui loc contrar asteptarilor:

Ati ramas datoare! fata de cei care va iubesc si acum si in continuare! si toata lumea o sa va spuna ceea ce este normal. Pentru ocuparea unui loc inalt, aveam nevoie de dorinta de victorie iar aceasta ne-a lipsit cu desavarsire in momentele cele mai importante. Aveam nevoie de concentrare si atentie la “micile detalii” iar acest lucru vine din profesionalismul fiecarei jucatoare ce participa la un CM sub tricoul echipei nationale. Jocul nostru a fost sub asteptari, iar meciul cu Germania a aratat, cu parere de rau spunem, ca mandria de a imbraca tricoul Romaniei nu a existat! De aceea va intrebam, Germania nu a jucat tot pentru ocuparea pozitiei a 7 in clasamentul final?

Un punct important in ocuparea pozitiei neasteptate din clasamentul CM China, a revenit si pivotilor nostrii care erau considerati unii dintre cei mai bini din lume. iar dl Voina are si el partea lui de vina la acest punct forte al nostru, anihilat de adversari. Acesta a riscat si a jucat cu formula de 2 pivoti la turneul amical de la Cupa Mondiala din Danemarca, fapt ce a pus in garda toate competitoarele noastre de la turneul final. Iar postul de inter dreapta, trebuie riscat cu el in perioada imediat urmatoare, deoarece Amariei nu va mai veni la lot pentru mult timp, iar jocul nostru ramane acolo descoperit, daca nu luam masuri urgente.

Dupa ce am pierdut cu Spania orice sansa de calificare in semifinale cu ajutorul lui Gjeding/Hansen in ultimele 5 minute, am strigat cat am putut HAI ROMANIA! Si am asteptat meciul care in mod normal ne putea trimite in semifinale – cel cu Coreea. Trei zile ne-am ocupat doar de un lucru care nu trebuie sa se mai intample niciodata Romaniei (cel putin la handbal!) si am declansat “CRIMA CU PREMEDITARE” – autori Gjeding/Hansen sub coordonarea TOR LIAN – Norvegia, atent indrumator IHF-ul.

Dupa 34-34 cu Coreea, premeditarea scandinava evidenta nu a mai contat fetelor! NU MERITAM in nici un caz SEMIFINALELE!

A fost momentul in care puteati demonstra ca nu 2 secunde era diferenta intre noi si Spania, pentru semifinale! ci doar Gjeding/Hansen si “Crima cu premeditare” au fost elementele principale (micile detalii ale dlui Voina) care au facut diferenta. EGALUL cu Coreea demonstreaza ca vorbele sunt una, iar faptele sunt alta. Si aici vrem sa o intrebam pe Adina Meirosu, care spunea la sosirea pe aeroport ca factorul moral, a avut de suferit dupa jocul decisiv cu Spania, daca acelasi lucru il va spune si dupa un joc pierdut de Oltchim in Liga Campionilor in 2010??!

Dupa lipsa de interes in reprezentarea tricolorului in restul partidelor de la CM China, dupa jocul pierdut cu Spania si in ciuda caldurii, imbratisarilor si chiar dragostei cu care ati fost inconjurate de romani pe perioada turneului final, iata in ce lumina apar declaratiile celor care v-au oferit toate conditiile de pregatire pentru un moral crescut inaintea examenelor din Asia, in urma evolutiilor dumneavoastra:

DECLARAŢII:.

MESAJUL Preşedintelui FRH – DL. CRISTIAN GAŢU, adresat fetelor noastre şi oferit la începutul CM, LIVE VIDEO CHAT prin intermediul eurohandbal.ro:„CRED ÎN ŞANSA LOR! SUCCES! DUMNEZEU POATE SĂ FIE ROMÂN CU AJUTORUL LOR!

Raspunsul – Ajutorul tricolorelor trebuia sa fie la inaltime, dar a fost minuscul in comparatie cu evolutiile absolut necesare in momentele importante. Dumnezeul handbalului era oricum NORVEGIAN. Dar poate ca nu putea face “el” nimic cu ajutorul danezilor! rusii au demonstrat asta!

Antrenorul Radu Voina – „SUNT NIŞTE FETE MULT PREA MODESTE FAŢĂ DE VALOARE PE CARE O AU!

Raspunsul  – Ati fost, chiar mult prea modeste, dar in evolutii! Valoarea dumneavoastra exista si nu o contesta nimeni, dar nu o puteti demonstra decat prin evolutii!

Eforturile combinatului Oltchim au fost facute si puse si in interesul national de oamenii extraordinari de acolo! Nu se justifica asemenea eforturi pentru o asa lipsa de atitudine. Macar de v-ati revansa in Liga Campionilor!

NU A FOST BINE CU TADICI?! SE PARE CA CU VOINA NICI ATAT! A FOST PREA FRUMOS ASA! PROPUNEM SA TRIMITETI FRH-ULUI O ADRESA PRIN CARE SA CERETI SA VA ANTRENATI SINGURE!