Dana Pricopi - nu s-a evidentiat pana acum, doar 2g cu POR si 2g cu CEH. Foto euro2011.cz

UPDATE: Romania – Danemarca 25-31 FINAL! Tricolorele vor lupta – marti si miercuri, cu Rusia si Suedia, pentru un loc in Semifinalele Campionatului European de Handbal junioare. Rusia si Danemarca pleaca cu 2 puncte in Grupa semifinala I. Dana Pricopi (foto) a fost MVP-ul Romaniei la aceasta partida!

CU O VICTORIE, ROMANIA SE APROPIE DE MEDALII LA CE HANDBAL JUNIOARE U17. PARTIDA POATE FI URMARITA LIVE VIDEO, CLICK AICI!

Handbalul ne tine in priza si iarna si vara – prin nationalele feminine la toate categoriile, iar timpul sezonului competitional prin participarile in cupele europene ale echipelor de club. Cine mai reuseste asa ceva, dintre sporturile de echipa, in Romania?

Azi din nou, un duel, care ne aduce amintiri recente placute. Confruntarea cu nationala scandinava, este unul care se repeta in fiecare sezon, datorita fortei celor doua tari la nivel feminin in sportul cu mingea la semicerc. In ultima perioada la nivel juvenil, Danemarca ne-a luat fata, in ultimele sezoane, insa dorinta si puterea de lupta – aratata in acest start de turneu final, de fetele noastre, care s-au strans la Centrul Olimpic de Excelenta de la Rm. Valcea pentru a forma viitorul handbalului romanesc, ar putea aduce o noua victorie de care romanii sa fie mandrii. Cert este ca nivelul la care se joaca chiar si la acest nivel, este unul foarte inalt si partida promite sa fie un spectacol.

Cu cele 13 goluri inscrise in partida cu Cehia, Gabriela Perianu conduce in topul golgeterelor, la acest Campionat European, formatia noastra avand mai multe jucatoare in lot ,care ar putea sa faca diferenta intr-o partida importanta. Insa Danemarca conduce la golaveraj Grupa B de la Zlin, in urma victoriei categorice, asupra Portugaliei (14 goluri diferenta). Pentru calificarea in semifinalele CE, Romania si Danemarca se vor duela in cele din urma, cu Suedia si Rusia, care vin din Grupa A, acestea duelandu-se si ele azi pentru primul loc de la ora 14. Insa cu 2 puncte azi, tricolorele se apropie cu pasi mari de medalii!

Va invitam sa va delectati cu un spectacol sportiv frumos, oferit din nou de handbalul feminin – de la ora 18,00