foto: www.ehf-euro.com

UPDATE: TRAGERE LA SORTI, GRUPELE CAMPIONATULUI EUROPEAN HANDBAL MASCULIN – SERBIA 2012. GRUPA C, SE ANUNTA UNA PE VIATA SI PE MOARTE! Grupa A(Belgrad): Polonia, Danemarca, Serbia si Slovacia; Grupa B(Nis): Germania, Suedia, Cehia si Macedonia; Grupa C(Novi Sad): Franta, Ungaria, Spania si Rusia; Grupa D(Vrsac): Croatia, Norvegia, Islanda, Slovenia;

SITE-UL OFICIAL AL COMPETITIEI: http://www.ehf-euro.com

Dupa desfasurarea partidelor din cele 7 Grupe de calificare, acestea sunt echipele calificate pentru Serbia EURO 2012 (15-29 ianuarie 2012):

Grupa 1: Ungaria, Macedonia

Grupa 2: Croaţia, Spania

Grupa 3: Polonia, Slovenia

Grupa 4: Suedia, Slovacia

Grupa 5: Germania, Islanda

Grupa 6: Norvegia, Republica Cehă

Grupa 7: Danemarca, Rusia.

Celor 14 echipe calificate la turneul final, li se adauga Franta (detinatoarea titlului) si Serbia (organizator).

Tragerea la sorti pentru EURO EHF 2012 are loc în Serbia miercuri, Live Stream pe ehf-euro.com – Click aici: http://www.ehf-euro.com/SRB2012/.

Cele 4 locatii alese de natiunea organizatoare pentru desfasurarea turneului final, dar si echipele alese chiar de Serbia, pentru participarea lor in grupe diferite, si de care se va tine cont, conform regulamentului EHF pentru competitie, la tragerea la sorti de miercuri (12.00 pm – ora din Serbia), sunt astfel: La Belgrad – joaca Serbia, La Nis – Macedonia, La Novi Sad – Ungaria, La Vrsac – Croaţia!

 

Belgrad Arena cu o capacitate de 19982 spectatori - a cincea sala din Europa!