Doua teamuri iberice, respectiv 2 germane - lupta pentru Trofeul LC

“JOACA HANDBAL” SPECTACOL CU IBERICI SI NEMTI! FINALELE LIGII CAMPIONILOR – VELUX EHF FINAL4 CL – KOLN (28-29 mai), sunt IN DIRECT la DIGI SPORT!

Semifinala 1: Lowen – Barcelona (sambata ora 16:15 – Direct); Semifinala 2: Ciudad Real – Hamburg (sambata ora 20:30 – Premiera Digi, pe www.ehftv.com IN DIRECT de la 19:00).

FINALA LIGII CAMPIONILOR MASCULIN 2010/11, e duminica de la ora 19:00! Precedata de la 17:00 – de Finala mica.

VIDEO – PROMO EHF VELUX CL FINAL4: CLICK AICI!

CAPUL DE AFIS AL ZIELEI E SEMIFINALA 2. VEDETI MAI JOS CE CREDE Talant Dujshebaev – CIUDAD REAL, despre HAMBURG?

Semifinala de Liga Campionilor dintre Ciudad Real si HSV Hamburg este capul de afis al Final4-lui, si este fără îndoială, un duel fantastic, o confruntare cu adevărat mare, intre doua dintre cele mai bune echipe de handbal din lume. Probabil ca echipa care va ajunge in finala va reusi sa si cucereasca trofeul celei mai importante competitii intercluburi la masculin – spun specialistii! Insa Barca, dupa ce a eliminat THW Kiel  venind de pe 3 din grupele CL, are o revenire de forma fantastica in acest final de sezon.

Talant Dujshebaev vede in Hamburg “Un adversar uimitor de bun! Jucătorii lor sunt într-o forma dintre cele mai bune din cariera lor, deoarece cred ca sa te proclami campion in Bundesliga, înseamnă că acestia au fost pe tot parcursul anului în mare formă sportiva! In jocurile recente am vazut forta acestei echipe, atât in aparare cat şi in atac –  ceea ce inseamna ca vom avea un rival extrem de puternic...”

Mariusz  Jurkiewicz, Isaias Guardiola Villaplana si Chema Rodriguez de la Ciudad Real, s-au destins ieri dupa antrenament intr-o intalnire cu fanii, pentru o sesiune de foto si autografe, la care – ca la un club mare, care se respecta, a fost prezenta inclusiv mascota echipei – sesiune in centrul orasului din Koln, ce a continuat la Lanxess arena!

Kiril Lazarov, care a asistat ca si translator la conferinţă de presă la a Final Four-ului de Lanxess Arena, a spus că Hamburg are jucatori care de 3 sau 4 ani joaca împreună şi, de asemenea, joacă cu un mare avantaj, acela de a juca în Germania, dar crede în echipa lui (Ciudad) este gata pentru confruntare, chiar daca ştie că va fi un meci foarte greu.

“Practic Finala LC se joaca in semifinala” – titreaza si site-ul oficial al gruparii germane. Care anunta faptul ca toti cei 16 jucatori ai lui Hambrug sunt ok din punct de vedere medical. Chiar si Bertrand Gille – care a avut cateva probleme la mana de aruncare este refacut pentru marea partida de sambata seara!

Antrenor HSV – Martin Schwalb: “Vrem să batem Ciudad Real la Köln, la a treia încercare de a intra in finală. Acest lucru este mai uşor de zis decât de făcut. Este un meci greu, insa la fel va fi si împotriva noastră  pentru adversar”;\

“Va fi un joc foarte dificil, în care cine dă totul şi vrea să obţină performanţe mai bune – acela va ajunge in finala!”a spus si Aguinagalde – Ciudad Real.


In prima semifinala, Barcelona pleaca favorita in fata echipei germane, chiar daca cele doua team-uri s-au mai intalnit si in grupele LC, Rhein Neckar Lowen fiind echipa in fata careia, ibericii nu au reusit sa obtina victoria, nici acasa nici in deplasre.

Lanxess Arena (20.000 locuri) este pregatita sa organizeze pentru a doua oara un astfel de spectacol fabulos, dupa ce au intrat din 1998, in incinta sa, peste 20 milioane de oameni, in cele peste 150 evenimente organizate pe an! Oficialii au pus la dispozitia iubitorilor de handbal un webcam online – pentru a vedea pregatirile pentru EHF Final4-ul de la Koln IN DIRECT!

Clck pe site-ul competitiei pentru a intra in legatura directa cu Lanxess Arena – Koln, inainte de startul partidelor: CLICK AICI!