Popescu - HCM, vrea eventul!

SE CUNOSC 4 REPREZENTANTE CU DREPT DE INSCRIERE IN CUPELE CONTINENTALE! PENTRU AL 5-LEA LOC DE EUROPA (CUPA CUPELOR SAU CHALLENGE), SE BAT CU SANSE EGALE CLUJUL, BACAUL SI TG. JIU – INCEPAND DE MIERCURI, IN CUPA ROMANIEI! GORJENII AU 5 INCERTI, ASTFEL CA SANSELE LOR SE DIMINUEAZA! PROGRAMUL PARTIDELOR DE LA TR. SEVERIN – TRANSMISE DE DIGI + IN DIRECT, LE AVETI MAI JOS!

MERGE CLUJUL IN CHALLENGE? SAU BACAUL IN CUPA CUPELOR? CINE CREDETI CA VA PRINDE ULTIMUL LOC DE EUROPA? VOTATI SI VOI PE SITE – DEASUPRA CHAT-ULUI!

A căzut cortina şi peste Liga Naţională masculină de handbal. Sâmbătă, 21 mai, au avut loc ultimele meciuri din etapa a 26-a, in care Poli Municipal Timişoara a reusit marea surpriza si a terminat la egalitate, 25-25, în deplasare la Universitatea Bucovina Suceava (Cota de 15,00 la TOBET.COM!!!). Rezultatele complete le aveti pe site la PROGRAMUL etapei XXVI. Doar pe eurohandbal.ro aveti cel mai complet Clasament Final al sezonului 2010-2011 din LN Handbal masculin!

Campioană naţională în acest an este HCM Constanţa, care a terminat pe primul loc, cu 47 de puncte. Pe podium au mai urcat: Handbal Club Odorhei – locul 2  şi Universitatea Bucovina Suceava – locul 3. UCM Handbal Club Caraş-Severin a terminat sezonul pe locul 4, cu 35 de puncte, toate acestea avand drept de participare în cupele europene. Au retrogradat Minaur Baia Mare şi CSM Oradea. U.Trans. Cluj, Stiinta MD Bacau si Energia Tg. Jiu lupta de miercuri, in ultimele partide ale sezonului in Cupa Romaniei, pentru un loc in Cupa Cupelor si exista posibilitatea – ca si la feminin cu HCM Roman, ca echipa clasata in finalul stagiunii pe locul 5 (U.Cluj – Cupa Challenge) sa piarda locul de Europa, in favoarea unei formatii aflate in afara Europei – pe locul 6 sau 7 (Stiinta Bacau sau Energia Tg.Jiu), datorita faptului ca se afla pe partea opusa fata de HCM Constanta, din cadrul Tabloului cu jocurile din Cupa Romaniei (partea mai usoara – si au sansa mai mare de a ajunge in Finala cu actuala campioana).

Dupa ce au atins semifinalele Challenge in acest sezon, o ultima sansă pentru Stiinta MD Bacau, de a prinde trenul cupelor europene pentru sezonul 2011-2012, o repreinta o calificare într-o finală de Cupa Romaniei cu HCM Constanta, sau cucerirea trofeului în fata altei echipe, care le-ar  asigura înscrierea în editia viitoare a Cupei Cupelor. Moldovenii sunt principalii candidati ai clujenilor in lupta pentru Europa, dupa ce Energia Tg.Jiu are mai multi jucatori incerti pentru partidele care incep de miercuri la Severin (Dan Ilieş, Sandu Iacob, Mazilu, Mărginean, Şandru – care se va opera marti). Iacob se va despartii in aceasta vara de formatia gorjana, mergand inapoi spre casa – se pare, catre Stiinta Bacau.

PROGRAM CUPA ROMANIEI
Stiinta – principala contracandidata a Univ. Cluj pentru Europa, va juca în sferturi miercuri, de la ora 14, cu CSU Bucovina Suceava (meciul 1), celelalte trei partide fiind HC Odorhei – Energia Pandurii Tg. Jiu (meciul 2, ora 16.00), UCM HC Caras-Severin – U Transilvania Cluj (meciul 3, ora 18.00) si HCM Constanta – CSM Satu Mare (meciul 4, ora 20.00). Semifinalele vor avea loc joi, de la orele 18 si 20, acestea urmând să opună câstigătoarele meciurilor 1-2, respectiv 3-4. Finala Cupei României 2011 va avea loc vineri, 27 mai, de la ora 20.00.