UPDATE: Itxako – Larvik 25-24 (21-23 in tur). Norvegiencele sunt Reginele Europei! 

Dupa Varzaru anul trecut, Oana Soit poate castiga Trofeul Ligii Campionilor (foto de 5* – eurohandbal.ro)

ITXAKO – LARVIK, SÂMBĂTĂ, ORA 20:15, DIRECT DIGI SPORT PLUS

Doua goluri are de recuperat formatia iberica, dupa prima mansa, scor 21-23 in urma deplasarii facute in Norvegia, pentru a reusi imposibilul in acest sezon al Ligii Campionilor! Declaratie Martin Ambros – tehnician Itxako, mai jos!

COMENTATI CU NOI PE CHAT PARTIDA – LIVE TEXT IN TIMP REAL!

Itxako a încheiat sezonul intern spaniol – marţi, cu o victorie în faţa formaţiei Elche Mustang, scor 21-19, partidă în care Oana Şoit a marcat un gol si in care finalista LC a incercat parca un rezultat care sa semene cu ceea ce isi doreste in week-end. Itxako a cucerit al treilea titlul naţional consecutiv – de mai multe saptamani şi se pregăteşte de marea confruntare de sâmbătă, cu Larvik HK (Norvegia), din returul finalei Ligii Campionilor.

Navarro Gimenez (3/7 de 7m aparate in tur) sau Cecile Leganger (1/5 de 7m aparate in tur)? Cabral Barbosa (5g in prima mansa) sau Tonje Larsen (8g in prima mansa)?? JOACA HANDBAL!-ul este asigurat, oricare ar fi echipa care va ridica trofeul deasupra capului, insa  marea surpriza a acestui sezon de LC si extraordinara formatie condusa de cel mai in voga antrenor actual in handbalul feminin  – Martin Ambros, este deja o mare invingatoare! Dupa un sezon incredibi, handbalul spaniol poate avea un succes de rasunet in handbalul european si la feminin! dupa rezultatele “mari” inregistrate an de an la baieti.

“La Larvik am primit doar 23 de goluri, ceea ce este, fără îndoială, rezultatul muncii noastre depusa de mult şi arată că echipa a servit o mare parte din obiectivul său. Cu toate acestea, 21 de goluri marcate au fost o piedica mica, in picioarele noastre si va fi dificil să depasim echipa norvegiană, într-un scor cu cifră mică.” a declarat tehnicianum iberic – M.Ambros

După meciul dîn Norvegia, “reţelele noastre sociale s-au umplut cu mesaje de euforie” datorita rezultatului. Fără îndoială, clubul este mândru de performanţa jucătoarelor sale, dar Ambros a lansat un contra-mesaj clar, inca de sâmbăta trecuta. “Rezultatul este înşelător şi cu siguranţă va trebui să obţinem o diferenta de trei goluri, pentru a ridica Trofeul Ligii Campionilor!”

Mesajul transmis de Ambros urmăreşte să reprime euforia fanilor, pentru că lucrurile nu sunt simple deloc!

Raphaëlle Tervel a avut un sezon foarte greu la clubul spaniol Itxako Reyno De Navarra. Franceza internaţională a ratat iniţial cinci luni de performanta din cauza unei accidentari grave, apoi ea a suferit alte probleme.O  glezna răsucite a lui Tervel a privat echipa de aportul sau pentru încă două luni. Dar acum, ea este în sfârşit gata să facă faţă EHF Final Champions League, împotriva norvegiencelor de la Larvik HK.

INFO DE LA RETURUL FINALEI (Aduceti si voi stiri de la partida sezonului european):

– Dupa ce a fost deja medaliat de patru ori cu aur olimpic şi de a devenit Campioana la EURO, Karoline Dyhre Breivang este acum cu gandul si viseaza si la primul ei titlu EHF Champions League!

Bernd Methe (GER)   Reiner Methe (GER) vor conduce partida retur din Finala LC 10/11. Acestia vor fi supervizati chiar de catre seful arbitrilor Sandor Andorka (HUN) dar si de Presedintele EHF -norvegianul  Tor Lian.

3.500 de spectatori vor asigura atmosfera pentru Itxako in incercarea de a opri Trofeul LC la feminin – In PREMIERA pentru o formatie spaniola!

– Ambele echipe: Larvik HK (NOR) şi Itxako Reyno De Navarra (ESP); sunt în finala pentru prima dată, deci in acest an va exista un nou nume pe Trofeul Ligii Campionilor!