CU O FRECVENTA DE INVIDIAT, SPECIALISTUL IN HANDBAL AL GPS-ULUI SPORTULUI ROMANESC SE PARE CA GASESTE DOAR “ADRESE GRESITE” IN JOCUL CU MINGEA LA SEMICERC! URSESCU A FOST DIN NOU CONTRAT DE CONDUCEREA INTERIMARA A CS OLTCHIM, PRINTR-UN COMUNICAT DE PRESA, PE CARE IL REDAM MAI JOS:

“Referitor la articolul din Gazeta Sporturilor din data de 02.05.2011

Referitor la articolul din Gazeta Sporturilor din data de 02.05 2011, “Roibu cere părerea jucatoarelor prin bilețele anonime, pe cine vreti antrenor?” va comunicam faptul ca informatiile care fac obiectul acestui articol sunt nefondate, fiind doar păreri personale ale semnatarului acestuia, domnul Marian Ursescu.

In ceea ce privește”situatia antrenorului”, aceasta este foarte clara: antrenorul echipei vâlcene este domnul Radu Voina.

Mentionam faptul ca nu este pentru prima dată, cand domnul Marian Ursescu face afirmatii nefondate la adresa Clubului Sportiv “Oltchim Râmnicu Vâlcea, a conducerii dar și a jucatoarelor acestuia. Aceste afirmații nu fac decât sa aduca prejudicii echipei vâlcene dar si handbalului romanesc.”

Chiar daca Petre Berbecaru este doar interimar la conducerea campioanei nu inseamna ca nu stie cu ce se mananca fenomenul Oltchim, dupa atatia ani de munca in jurul formatiei (peste 20!) si se pare ca a cerut insistent ca persoanele oficiale si jucatoarele formatiei, sa nu mai acorde informatii presei fara stirea clubului. Aceste lucruri au fost lamurite in interiorul gruparii valcene pentru a asigura linistea necesara in vederea pregatirii viitorului sezon competitional! deasemenea, se pare ca Berbecaru are toate sansele sa ramana in continuare la conducerea clubului, dupa sedinta CA al SC Oltchim!