Stiinta MD Bacău – Energia Tg. Jiu (ora 18 – LIVE TEXT pe bacaulsportiv.ro), confruntare pentru Europa – este derbyul rundei, dar partide interesante se anunta si la Baia Mare si la Timisoara! HCM Constanta mai poate face un pas catre titlu, intr-o confruntare considerata putin mai tare, iar Steaua poate scapa definitiv de emotiile retrogradarii. Cote ale partidelor de azi la TOBET.COM, le aveti mai jos!

După ce a ratat la mustată calificarea în finala Cupei Challenge, Stiinta Municipal Dedeman Bacău revine în competitia internă cu dorinta de a-si asigura pentru viitorul sezon o nouă prezentă în cupele europene. Adversara de miercuri este chiar una dintre contracandidatele la un loc de cupă europeană, echipa din Târgu Jiu trecând destul de bine peste plecările de la echipă din această iarnă. Va fi, de asemenea, prima aparitie la Bacău, a lui Sandu Iacob – în calitate de adversar al fostei sale echipe. În tur, Stiinta s-a impus la limită, 30-29, la capătul unui meci dramatic. Gazdelor le este absolut necesară victoria pentru a pastra sanse bune in acest final de campionat pentru o noua participare in Challenge Cup, lucru care le stă la îndemână handbalistilor băcăuani, mai ales după forma arătată la meciul de sâmbătă, cu Cimos Koper. TOBET.COM ofera o cota de 1,65 la o victorie a favoritilor, sau de 1,85 daca bacauanii inving de la 2 goluri diferenta – in sus!

PROGRAMUL COMPLET AL RUNDEI CU NR.XXIII DAR SI ARBITRII DELEGATI: CLICK AICI!

La fereastra NEWS FLASH va vom tine la curent cu Rezultatele inregistrate in aceasta etapa, iar dupa incheierea partidelor doar pe eurohandbal.ro puteti sa consultati cel mai complet CLASAMENT ACTUALIZAT!

La Baia Mare, Minaur spera la o surpriza in fata Odorheiului, pentru a mai pastra ceva sperante in evitarea retrogradarii si in acelasi timp tine pumnii Univ.Cluj, pentru ca aceasta sa obtina o victorie la principala contracandidata la retrogradare – Poli Timisoara. Minauristii au facut un joc mult mai bun fata de cele aratate in ultima perioada, chiar in week -end la Cluj si sub comanda noului emerit tehnician Gherhard, joaca parca mai bine, insa adversarul este unul mult mai tare decat – Dinamo Brasov, ultima care a luat punctele din Maramures! TOBET.COM ii vede clar favoriti pe harghiteni, oferind o cota de 7,00 la o victorie pentru MINAUR!

CSM Satu Mare are invincibilitate pe teren propriu in acest an! Acolo unde, doar campioana HCM Constanta – a obtinut punctele puse in joc, astfel o victorie in fata lui Dinamo, le este la indemana gazdelor, care pot spera inca la Europa, in functie de anumite rezultate din partea superioara a clasamentului. La finalul sedintei de joi a Consiliului Local Satu Mare, Vasile Fogel a anuntat că demisionează din functia de Presedinte al CSM Satu Mare. Extrem de afectat si cu lacrimi în ochi, acesta a tinut să le multumească tuturor celor cu care a colaborat în acesti patru ani. TOBET.COM ofera o cota de 1,85 la o victorie a favoritilor la de la 5 goluri diferenta – in sus!

Suceava pare ultimul hop important pentru HCM Constanta! Cu 10 victorii din tot atîtea posibile în acest an, handbaliştii lui Ion Crăciun sunt lideri autoritari în Liga Naţională, la 6 puncte distanţă de Odorhei şi 7 de Suceava, echipele care, teoretic, o mai pot detrona în cele 4 etape rămase de disputat. Dacă învinge Suceava miercuri, de la ora 17, HCM poate câştiga, matematic, titlul de campioană, încă de azi daca Odorhei se incurca la Baia Mare sau încă de săptămîna aceasta, cu condiţia ca dobrogenii să câştige şi sâmbătă, pe terenul Stelei. TOBET.COM ofera o cota de 1,85 la peste 60,5 goluri inscrise in aceasta partida, sau aceeasi cota daca marinarii inving la minim 5 goluri diferenta!

Trupa lui Nedeljko Vuckovic a câştigat două puncte foarte importante în bătălia din subsolul clasamentului. Poli a obţinut al doilea succes consecutiv în deplasare, 28-27 (14-13) pe terenul lui Dinamo Braşov, in etapa trecuta si incearca in fata mult mai titratei U Cluj, obtinerea unui rezultat pozitiv, care sa le ofere o liniste si mai mare, inaintea confruntarii cu Minaur Baia Mare – se pare decisiva, pentru evitarea retrogradarii. Bugetul clujenilor este unul mare pentru acest sezon, iar o eventuala ratare a cupelor europene i-ar putea costa pe Presedintele Mihai Tritean si jucatorii sai, in viitorul sezon competitional. Clujenii sunt favoriti de TOBET.COM, ardelenii avand 1,40 la victorie pe terenul banatenilor, mai ales ca orice punct este vital pentru prima participare in Europa, dupa mai multi ani de asteptare si formare a unei echipe tinere si talentate. La o victorie a gazdelor cota este de 3,30!