ACTUALIZARE: Rezultatele complete ale etapei le aveti la PROGRAM, selectand etapa XXII! Minaur Baia Mare – primul club de handbal profesionist, doar matematic inca nu este retrogradata, dar partida decisiva de la Timisoara porneste de la minus 3 puncte fata de banateni! In vreme ce “schimbarea de tactica” din fata clasamentului, care arunca din schema datorita lotului numeric restrans, incet si sigur, pe noua UCM Resita – se pare ca va oferi in finalul sezonului, o lupta in trei (U.Trans. Cluj, Energia, Stiinta Bacau) pentru 2 locuri de Cupa Europeana!

Batalia se incinge pentru locurile de cupa europeana, partidele de la Odorhei si Tg. Jiu fiind importante si pentru Stiinta Bacau care joaca in acest weekend pentru calificarea in Finala Challenge, dar ar putea rata viitorul sezon din Europa. Cupa Romaniei devine importanta pentru mai multe echipe din Liga I, care vor o clasare cat mai buna in campionat pentru a ajunge in Finala – meci ce le-ar da dreptul de a merge in europa cu o confruntare posibila in fata Constantei. La retrogradare, Poli incearca sa scoata de la Dinamo – ceva puncte, iar Minaur creeaza un soc la echipa, dupa ce Mironescu si-a prezentat demisia din functia de antrenor, insa nu are sperante prea mari la U Cluj. Digi Sport transmite 2 partide ale etapei IN DIRECT. Aveti mai jos PROGRAMUL complet al etapei. Pentru Arbitrii delegati de FRH, accesati Meniul vertical PROGRAM: CLICK AICI!   

DOAR PE EUROHANDBAL.RO, VEDETI CEL MAI COMPLET CLASAMENT (Detaliat pe Acasa, Deplasare, General)  -ACTUALIZAT!

Doar pe portalul nostru puteti vedea PROGRAMUL individual al echipelor, pana la finalul campionatului, precum si posibilitatea de a evalua sansele echipelor in ceea ce priveste locurile de cupa europeana si lupta pentru evitarea retrogradarii! Pariorii pot accesa PROGRAM, REZULTATE, CLASAMENTE, dar si Arhiva sezonului trecut – pentru o imagina cat mai clara din handbalul romanesc!

PROGRAMUL complet al etapei XXII si orele de desfasurare (sambata – 30.04.2001):

Univ. Suceava – HC Odorhei (ora 11), CSA Steaua – UCM HC Caras Severin (ora 11 – Direct pe Digi Sport), HCM Constanta – CSM Bucuresti (ora 11), Dinamo Mun. Brasov – Poli Timisoara (ora 13,15 – Direct pe Digi Sport), U Trans.Cluj – Minaur Baia Mare (ora 15,30), Energia Tg. Jiu – CSM Satu Mare (ora 18). Partida CSM Oradea – Stiinta MD Bacau se va disputa in 10.05.2011, datorita meciurilor echipei moldave in Challenge Cup.