ACTUALIZARE: Două echipe germane şi doua spaniole joacă pentru Trofeul LC Final4 EHF VELUX! Montpellier si THW Kiel sunt pierzatoarele surprinzatoare ale dublei din sferturi! REZULTATE SFERTURI DE FINALA LC MASCULIN: THW Kiel(GER) – FC Barcelona-Borges(ESP) 33:36 (27-25 in tur); Ciudad Real (ESP) – SG Flensburg-Handewitt (GER) 21:22 (38-24 in tur); HB Montpellier (FRA) – Rhein Neckar Löwen (GER) 26:35 (27-29 in tur)!!; Chekhovskie Medvedi (RUS) – HSV Hamburg (GER) 37:37 (38-24 in tur). Echipele subliniate s-au calificat in Final4-ul de la Koln!

CREMA HANDBALULUI MASCULIN SE INDREAPTA SPRE KOLN (GER). “JOACA HANDBAL!” IN WEEK-END CU DIGI SPORT, SI INTRA IN ATMOSFERA SPECTACOLULUI DIN RETURUL SFERTURILOR DE FINALA ALE LIGII CAMPIONILOR MASCULIN! AVETI MAI JOS, PROGRAMUL TV SI REZULTATELE DUPA PRIMA INTALNIRE! DAR SI DECLARATII INAINTE DE MAREA BATALIE DE LA KIEL!

HSV HAMBURG, CIUDAD REAL si MONTPELLIER par deja calificate, dupa prima mansa, in Final4 -ul de la Koln, unde vor juca semifinalele si finalele LC 2010/11! In vreme ce pentru ultimul loc se bat nemtii de la THW Kiel si ibericii de la FC Barcelona, cu echipa bleu-grana plecand in avantaj de 2 goluri, inainte de a doua partida.

Program TV si Rezultate inregistrate in tur:

Rhein Neckar Lowen – MONTPELLIER 27-29 (returul – sambata ora 18, Direct pe DIGI SPORT);

HSV HAMBURG – C.Medvedi 38-24; (returul – duminica ora 10:30, Premiera pe DIGI SPORT);

FC BARCELONA – THV Kiel 27-25 (returul – duminica ora 19:30, Direct pe DIGI SPORT PLUS);

Flensburg Handewitt – CIUDAD REAL 24-38 (returul – duminica ora 21, Direct pe DIGI SPORT PLUS).

CAPUL DE AFIS AL SFERTURILOR: THW KIEL – FC BARCELONA

Ambele părţi prezic o confruntare deschisa oricarui rezultat, reprezentand  reeditarea din sezonul trecut al Finalei Ligii Campionilor EHF VELUX. In acelasi timp se preconizeaza faptul că, din nou portarii – Omeyer şi Saric – vor juca un rol foarte important în acest meci spectacol. Nemtii pleaca favoriti dupa prima partida, avand in vedere si sezonul mai putin reusit al barcelonezilor, care au terminat pe locul 3 grupa preliminara din care au facut parte. Deasemenea, formatia germana domina campionatul intern, avand 5 puncte avans fata de HSV Hamburg, in vreme ce Barca nu poate sa o intreaca pe Ciudad Real (27-30 in ultima partida din derbyul Spaniei), insa in lupta pentru titlul din Peninsula, este in avantaj – 4 puncte in fata lui Realului, cu 3 runde inainte de final.

Barcelona nu a pierdut ultimele două meciuri ale lor, în Sparkassen Arena, ibericii câştigand în 2009, dar şi lîn octombrie 2010. “Totusi sunt şanse 50:50” – a spus  antrenorul Xavi Pascual de la Barcelona. Antrenor lui THW – Alfred Gislason speră in sprijinul suporterilor pentru a “vedea” Kolnul! “O atmosfera fantastica asteptam in arena noastra! Avem nevoie de spectatori pentru a merge catre Köln…”.

Cele 10.250 de locuri din Sparkassen Arena au fost vandute cu mult timp inainte de joc, astfel ca gazdele spera in calificare si sunt optimisti, insa antrenorul Gislason considera ca pe parcursul celor 60 minute concentrarea trebuie sa fie maxima: “Am scapat o şansă  mare din mâinile noastre, atunci când am condus cu 15:11 la Barcelona” a completat acest pentru site-ul competitiei.

Partidele retur cu echipele oaspete devenind organiozatoare, pot fi urmarite si inregistrat, pe site-ul destinat de EHF competitiei: www.ehftv.com!