Holhos (aruncare -in rosu) si Geiger, locul 2 si 3 la golgetere in 09/10

Golgetera in LN Handbal feminin din sezonul 2009/2010, jucatoarea nu si-a prelungit contractul cu gruparea condusa de Tadici si va parasi la sfarsitul actualului campionat, formatia la care s-a format si consacrat!

VEDETI MAI JOS, CARE POATE FI URMATOAREA DESTINATIE, PENTRU TALENTATA JUCATOARE?

Cea mai bună marcatoare a lui HC Zalău în sezonul trecut şi-a încheiat conturile cu gruparea de la poalele Meseşului – anunta colaboratorul sportulsalajean.ro.

Era de aşteptat acest lucru, de vreme ce Holhoş nu a mai intrat în calculele antrenorilor. Fosta golgeteră a echipei noastre s-a accidentat spre finalul anului trecut la gleznă, fiind nevoită să stea mai multe luni departe de semicerc.

După ce şi-a revenit, handbalista a fost folosită foarte rar, ca mai apoi să nu fie inclusă nici în lot.

Astfel, Adriana Holhoş a devenit o simplă spectatoare, luând loc în tribune alături de suporterii obişnuiţi ai lui HC Zalău, deoarece aceasta intrase în ultimele şase luni de contract, iar conducerea clubului zălăuan dorea să-i prelungească anagajamentul, pe o perioada egala, exact cu perioada de inactivitate. Relaţiile dintre jucătoare şi membrii staff-ului tehnic s-au răcit şi mai mult, ajungându-se la această despărţire! O despartire care are la baza si criteriul material, Tadici preferand jucatoare tinere si foarte tinere, de perspectiva, decat sa ofere unor jucatoare consacrate, sume mari pe contracte pe termen lung! Astfel Adriana incearca sa obtina in partea a doua a carierei, un contract mult mai avantajos.

Adriana Holhoş a ridicat în picioare, cu golurile ei, in decursul anilor, pe majoritatea iubitorii de handbal din Salaj, in mai multe randuri si e si zălăuancă. Puţine jucătoare din actualul lot al lui HC Zalău au experienţa sa, deoarece Holhoş a crescut în jurul handbalistelor care au făcut istorie pentru handbalul din nord-vest, în perioada de glorie ce a fost la Silcotub Zalau.

UNDE MERGE HOLHOS? O pierdere mare pentru Zalaul lui Tadici in viitoarea campanie europeana, insa un castig pentru viitoarea echipa la care va poposi. Din sursele noastre, se pare ca jucatoarea are mai multe oferte, printre care SCM Craiova – unde ar dori sa mearga alaturi de fosta coechipiera Crap, daca sprijinul autoritatilor locale creste; Rulmentul Brasov – unde Tarca incearca sa recladeasca o echipa de primele 3 locuri; sau chiar la o echipa aproape de casa – insa peste granita, in Ungaria!

JOACA HANDBAL! cu www.sportulsalajean.ro si HC Zalau.