ACTUALIZARE. Rezultate LNHF – et.XXIV: SCM Craiova – HCM Stiinta Baia Mare 29-29, Oltchim Rm. Valcea – HCM Roman 34-20, Universitatea Resita – CSM Bucuresti 24-24!! CSM Cetate Devatrans – HC Zalau 22-25. Vedeti doar aici, CLASAMENTUL actualizat!

Un campionat in care aproape tot se cunoaste, lipsit de interes atat in lupta pentru cupele europene dar si la subsolul clasamentului programeaza o etapa, in care, echipele incearca sa practice un spectacol placut. Etapa este ciopartita datorita faptului ca Tomis a jucat in devans, iar Rulmentul va intalni Galatiul abia pe 3 mai. Jolidon va disputa cel mai atractiv meci al etapei, vineri cu Dunarea Braila (Direct la Digi). La Sebes,  Deva se pare ca va avea din nou o atmosfera “tare”, deoarece vine echipa lui Tadici, care vrea sa isi asigure inca cu 3 etape inainte de final calificarea in Europa!

La Craiova, SCM va incerca sa castige pentru a scapa definitiv de retrogradare, in fata unei formatii care vine fara noua “stea” a handbalului feminin din Romania – Eliza Buceschi, cea care a calificat de una singura nationala de tineret la CE Olanda 2011, dupa ce a inscris aproape jumatate din toate golurile marcate de tricolore in turneul de calificare din Portugalia, in cele trei partide disputate cu Turcia, Bulgaria si tara gazda! Eliza este jucatoarea clubului Extrem din Baia Mare, formatie angrenata in turneul semifinal de junioare I, astfel ca a ramas acasa sa isi ajute junele colege!

Un egal la Craiova sau la Deva, este recompensat de tobet.com, cu o cota de 7 si respectiv 8, in vreme ce o victorie a Oltchimului la peste 10 goluri are cota 1,85!

Doar pe www.eurohandbal.ro puteti vedea Programul si Arbitrii delegati, Click aici:ETAPA XXIV

Doar pe eurohandbal.ro puteti vedea PROGRAMUL individual al echipelor, pana la finalul campionatului, precum si posibilitatea de a evalua sansele echipelor in ceea ce priveste locurile de cupa europeana si lupta pentru evitarea retrogradarii! Pentru pariori – puteti sa accesati PROGRAM, REZULTATE, CLASAMENTE, dar si Arhiva sezonului trecut pentru imagine cat mai clara asupra meciurilor promovate la TOBET.COM!

Programul etapei a XXIV-a (joi, 28 aprilie):

Universitatea Resita – CSM Bucuresti (ora 18,00), CSM Cetate Devatrans – HC Zalau (ora 18,00), Oltchim Rm. Valcea – HCM Roman (de la 17:30, in diret pe Digi Plus), Rulmentul Urban Brasov – HC Otelul Galati (se va juca in 3 mai), SCM Craiova – HCM Stiinta Baia Mare (ora 16,00). Universitatea Jolidon Cluj – HC Dunarea Braila se va disputa in 29 aprilie (de la ora 20.00, in direct la Digi Sport), iar Tomis Constanta – HCM Buzau, scor 38-27, s-a jucat in devans.