JUCATOAREA LUI U JOLIDON CLUJ, PROMOVEAZA HANDBALUL CU OCAZIA SARBATORILOR PASCALE SI ADRESEAZA IUBITORILOR SPORTULUI DE ECHIPA NR.1 – SARBATORI FERICITE!

“Handbalul,mai mult decat un joc”! este un program de promovare a handbalului, in care Tivadar si Lecusanu sunt implicate. 

Cu ocazia sarbatorii Pastelui, le doresc tuturor fanilor acestui sport si nu numai, multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor. Sa fim cu totii mai buni si mai luminosi in suflete. Totodata, as vrea sa-i indemn pe toti, sa faca miscare, deoarece este lucrul cel mai important care il putem face “noi pentru noi”! In acest sens, va rog sa urmariti un film documentar care va rula pe data de 1 mai de la ora 18, pe TVR3. Este un film despre niste copii din Razboieni, un sat aflat la 50 de km de Cluj, care sunt prezenti la fiecare meci al echipei U Jolidon, coroborat cu discutii despre problemele handbalului, in special din sectorul rezervat copiilor, discutii cu persoane din interiorul acestui fenomen, printre care sunt si eu si Narcisa Lecusanu. Titlul filmului este sugestiv, cred eu, “Handbalul,mai mult decat un joc”!!!

In final, sa nu uitam cu totii, lucrul cel mai important: SARBATORI FERICITE SI JOACA HANDBAL!