C.Ghita - inter dr. Stiinta, vrea Finala la doar 19 ani!

“JOACA HANDBAL!” DE INVIERE CU STIINTA BACAU, SAMBATA DE LA ORA 20:00 – LIVE TEXT DIN SLOVENIA:  CLICK AICI! 

Bacauanii spera la un rezultat cat mai strans, care sa le ofere sanse in retur pentru calificarea in Finala, in fata favoritei la cucerirea trofeului din acest sezon. O echipa slovena care este in forma sportiva foarte buna, dupa ce a castigat de curand Cupa Sloveniei in cadrul unui Final 4, in fata mult mai titratelor adversare Celje Piovarna Lasko, chiar pe terenul acesteia, cu scorul de 29-27 (Cu fantasticul Milorad Krivokapić, golgeter autor a 13 goluri), iar în finala, RK Cimos Koper a învins-o pe lidera campionatului sloven, Gorenje Velenje, scor 22-20 (10-7) cu portarul Darko Stanić si interul stânga Uroš Elezović, in prim plan!

Bacaulsportiv.ro este aproape de handbal in aceasta seara si va va tine la curent cu ceea ce se intampla cu formatia noastra, in aceasta deplasare foarte grea. In urma interviului realizat de catre publicatia online cu antrenorul gazdelor – Fredi Radojkovič, acesta a spus ca “Stiinta Bacău este de departe cel mai bun adversar dintre cei pe care i-am întâlnit până acum în Challenge Cup!”.

“Atmosfera este foarte bună, băietii sunt foarte concentrati, sunt constienti de importanta acestei partide. Am ajuns aici printr-o muncă de multi ani, depusă de noi ca niste adevărati Sisifi, cu perioade lungi în care suntem plecati de-acasă, cum e si acum, când nu ne putem petrece sărbătorile alături de familii. Dacă tot am ajuns în acestă fază a competitiei, ar fi păcat să nu facem tot ce este posibil si chiar imposibil pentru a reusi să ne calificăm mai departe. Chiar dacă nu e o competitie de first-class,e totusi o cupă europeană si am reusit această calificare în detrimentul unor echipe poate mai valoroase ca noi”  a declarat pentru bacaulsportiv.ro – Gabriel Armanu, cu cateva ore inainte de startul partidei!