Bibirig aproape de cupe!

UPDATE: Univ.Suceava – U Trans. Cluj 25-24 (13-13) si bucovinenii sunt aproape de podiumul Ligii I! Vedeti CLASAMENTUL actualizat!

Pentru una dintre echipe, rezultatul partidei poate aduce un Paste fericit – de pe locul 4! Duelul va incepe de la ora 19:20, si va fi transmis in direct de DIGI Sport!

Doar pe eurohandbal.ro puteti vedea PROGRAMUL individual al echipelor, pana la finalul campionatului si posibilitatea de a evalua sansele echipelor in ceea ce priveste ocuparea locurilor de cupa europeana!

Avand in vedere ca se intalnesc echipele aflate pe locurile 4 si 5 in clasament (inaintea meciurilor din etapa, intre timp Energia a urcat pe 5), se poate vorbi despre un derby, asa cum a recunoscut si managerul clujenilor, Mihai Tritean. “Este, fara indoiala, derby-ul etapei, un meci cu mare presiune pe ambele echipe deoarece in joc este un loc de cupa europeana. Daca vom castiga, ii vom depasi in clasament si vom trece noi pe locul 4. E greu de spus cine porneste ca favorita, sunt formatii sensibil egale din punct de vedere valoric, iar singurul factor care poate influenta scorul poate fi forma de moment“, a declarat pentru citynews.ro – oficialul clujenilor.

In tur, moldovenii au castigat la limita cu 20-19, pe terenul adversarilor de joi seara, insa intre timp lucrurile s-au schimbat in bine la formatia ardeleana, dupa venirea jucatorilor de la HCM Constanta si UCM Resita, astfel ca terenul propriu, nu mai reprezinta neaparat un avantaj pentru bucovineni. Razvan Gavriloaia – U.Suceava, va avea o misiune grea joi, in conditiile in care extremele reprezinta principalul atu al ardelenilor.

“Daca pana in iarna punctele lor slabe erau extremele, acum acestea sunt atuurile lor. Pe acest post au luat doi jucatori foarte buni de la Resita, pe Ghionea si Vujadinovic. Cat priveste linia de 9 metri, se stie ca a fost intotdeauna buna la Cluj”, este de parere Gavriloaia conform colaboratorului gazetasv.ro.

La casele de pariuri, un egal este cotat la 9,00, iar gazdele sunt favorite cu o cota de 1,80. La o infrangere a oaspetilor la mai putin de 2,5 goluri, cota oferita de TOBET.COM este de 1,85.