desemnat Cetatean de Onoare al Resitei - de marti!

Campionul mondial din 1974, reşiţeanul Werner Stockl, venit in vizita din Germania, a asistat la partidă şi a făcut o analiză a meciului pentru colaboratorul nostru – Radio Reşiţa!

REZULTATELE inregistrate miercuri – le aveti mai jos! Consultati si cel mai complet CLASAMENT actualizat pentru Liga I de handbal, dar si PROGRAMUL etapei viitoare!

Echipa UCM Handbal Club Caraş-Severin a fost învinsă, miercuri, 20 aprilie, în deplasare de CSM Bucureşti cu 32-28, la pauză au condus tot bucureştenii cu 21-11, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii Naţionale masculine.

De remarcat că pivotul echipei din Caraş-Severin, Eremia Pârâianu (recent desemnat Cetatean de Onoare al Resitei – Vedeti la NEWS!) nu a jucat în această partidă. Fostul component al naţionalei României, campion mondial în 1974, desemnat de două ori cel mai bun pivot al lumii, vicecampion olimpic la Montreal în 1976 şi medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Munchen din 1972, reşiţeanul Werner Stockl, care a venit din Germania si a asistat la partidă, a declarat pentru postul condus de D.D. Glavan – Radio Reşiţa:

Au fost două reprize diferite. În prima repriză au fost dominaţi categoric, nu au reuşit să se concentreze, chiar dacă au avut destule ocazii de a marca pe care le-au irosit cu uşurinţă. Handbaliştii bănăţeni au reuşit să se adune la pauză, au avut mai multă determinare şi au reuşit să se apropie de bucureşteni. Păcat că nu au reuşit un rezultat pozitiv”.

Celelalte rezultate consemnate miercuri:

CSM Oradea- Poli Timişoara 26-27; Energia Pandurii Tg. Jiu – Minaur Baia Mare 38-26

HCM Constanţa – Ştiinţa Mun. Bacău 33-28; Dinamo Mun. Braşov – HC Odorhei 31-34.

Marţi, 19 aprilie s-a disputat: Steaua Bucureşti- CSM Satu Mare 33-36

Joi se mai disputa un derby pentru Europa: Universitatea Bucovina Suceava – Universitatea Transilvania Cluj (de la ora 19:20, in direct la Digi Sport).

Clasamentul actualizat in urma disputarii a 6 din 7 partide ale etapei – il aveti la meniul vertical! El este detaliat pe Acasa, Deplasare si General!

“Joaca handbal!” cu www.radio-resita.ro si UCM Resita –
de Daniel Babun