INCREDIBIL DAR ADEVARAT! MINAUR PIERDE ACASA CU LANTERNA SI SE AFUNDA SPRE B! UPDATE: SURPRIZA MARE SI LA RESITA: UCM – U SUCEAVA 21-27!

Vedeti doar pe eurohandbal.ro – CLASAMENTUL actualizat!

FOSTA CAMPIOANA – MINAUR, CASTIGATOARE A CUPEI IHF DE DOUA ORI, ESTE CU UN PICIOR IN LIGA SECUNDA! In primele partide de vineri, CSM Satu Mare – HCM Constanta 23-30, Minaur Baia Mare – CSM Oradea 30-31 si Universitatea Transilvania Cluj – Dinamo Brasov 27-23.

Reamintim iubitorilor de handbal ca acesta este un moment foarte greu pentru handbalul din Maramures, care este cel mai puternic centru juvenil din Romania in sportul cu mingea la semicerc (peste 50 echipe inscrise in competitiile oficiale in acest sector)! Cu salariile  partial platite, si acestea doar pentru luna noiembrie!!, jucatorii tineri ai Minaurului, nu au reusit sa invinga nici macar pe CSM Oradea, care ave doar 1 singur punct inaintea partidei! Astfel ca peste gloria de altadata, se asterne incet, dar sigur – praful!

UPDATE: UCM HC Caras-Severin – CSU Suceava  21-27 (12-12)

Sucevenii s-au desprins decisiv în ultimul sfert de oră al meciului informeaza colaboratorul Marian Caravan de la Radio Resita. Oaspetii au profitat şi de căderea fizică a handbaliştilor din Caraş-Severin. UCM Handbal Club Caraş-Severin rămâne pe locul al treilea al clasamentului, dar Universitatea Bucovina Suceava s-a apropiat la trei puncte de echipa pregătită de Gligore Czari.

Univ. Poli. Municipal Timisoara – CSA Steaua Bucuresti 28-20, s-a disputat joi.

Vedeti doar pe eurohandbal.ro – CLASAMENTUL actualizat! Doar pe eurohandbal.ro puteti vedea programul individual al echipelor in acest final de sezon (Accesati meniul vertical PROGRAM si alegeti echipa dorita – apoi click pe SHOW)

Restul PROGRAMULUI Etapei XIX:

Stiinta MD Bacau – CSM Bucuresti (sambata, ora 16:00)

HC Odorhei – Pandurii Targu Jiu (sambata, ora 18:00)