UPDATE: POLI INVINGE STEAUA CU 28-20! Lupta la retrogradare se ascute! Steaua 10p, Minaur 9p si Poli 8p!Vedeti CLASAMENTUL – ACTUALIZAT! Doar pe eurohandbal.ro puteti vedea programul individual al echipelor in acest final de sezon (Accesati meniul vertical PROGRAM si alegeti echipa dorita – apoi click pe SHOW)

Deşi seria interminabilă de înfrângeri din această primăvară ne-ar duce cu gândul la compromiterea totală a acestui sezon oficial, Politehnica încă mai are motive să spere la minunea menţinerii în prima ligă. Datele problemei s-au complicat tot mai mult de la etapă la etapă, deoarece “violeţii” nu au acumulat încă niciun punct în 2011. Partida ce începe la ora 17, la sala Constantin Jude va fi transmisă înregistrat de postul DigiSport Plus cu începere de la ora 22.

Cota la victoria gazdelor este 1,65, iar la peste 55 goluri de 1,85 la TOBET!

Jocul Politehnica – Steaua, de astăzi, este chiar ultima şansă pentru bănăţeni să mai poată spera la menţinerea în prima ligă. Timişorenii vin după jocul din fief-ul campioanei HCM Constanţa, unde nu s-a făcut de râs, conducand în prima repriză chiar si cu 3 goluri: 10-7 (18′). Jocul a mers, băieţii s-au ajutat şi au încercat să marcheze de pe fiecare post. Un alt aspect pozitiv e atmosfera bună, generată de schimbarea băncii tehnice. Sârbul Nedeljko Vuckovic e la al 4-lea mandat pe banca Politehnicii; cu “Vucko” pe bancă, gruparea de pe Bega a făcut mai mereu meciuri foarte bune şi rezultate pozitive în faţa Stelei, care l-a avut pe bancă pe Nicolae Munteanu.

Acum ori niciodată este îndemnul ce se potriveşte cel mai bine pentru handbaliştii Politehnicii, care în următoarele şase zile trebuie să adune 4 puncte, adică aproape atât cât au adunat în cele 18 etape scurse până acum. Joi, elevii lui Vuckovic primesc vizita colegei de suferinţă Steaua Bucuresti. Următoarele două jocuri insa, sunt cele care devin decisive în ceea ce priveşte menţinerea şanselor de salvare de la retrogradare. Joi, 14 aprilie, Poli are şansa de a reduce ecartul faţă de formaţiile din faţa sa dacă o învinge pe Steaua Bucureşti iar miercuri sa mai adune inca doua puncte la Oradea!

Întâlnirea de astăzi, de la ora 17, este arbitrată de cuplul Belean (MS)/Călina (AG).