Eliza Buceschi (foto HCM BM) la doar 17 ani - peste 80 goluri in LNHF la debut!

PESTE 80 DE STIRI DIN HANDBAL AU FOST PREZENTATE – DOAR PE PORTALUL NOSTRU, IN LUNA MARTIE 2011, LA FEREASTRA CURSIVA NEWS FLASH! (Pentru toate stirile lunii, consultati Arhiva NEWS – dreapta jos)

NOI NU FACEM ARTICOLE DIN STIRI, CI LE PREZENTAM ASA CUM SUNT!

AM INCEPUT CU O ARHIVA DE COLECTIE LA INTOARCEREA GENTLEMAN-ULUI VOINA – PE BANCA OLTCHIMULUI! (AUDIO de la finala LC de anul trecut cu Viborg). Am continuat si luna trecuta, sa va oferim cat mai multe informatii si sa promovam sportul de echipa nr.1 din tara noastra! Am reusit sa va aducem VIDEO cu “bucuria romaneasca” de la Constanta dupa victoria dobrogenilor in cel mai important meci pentru titlu (cu HC Odorhei)– ca raspuns al gazdelor, in cel mai pur mod sportiv cu privire la evenimentele cu Avram Iancu, din politica;  Ati putut avea exclusiv AUDIO, inregistrari ale declaratiilor oficialilor de dupa partidele Ligii Nationale de handbal feminin si masculin (Cluj, Tg.Jiu), oferite la Conferintele de presa – dar si FOTO! Clasamentele cele mai complete si detaliate pentru handbalul romanesc – le-ati avut actualizate in doar cateva secunde dupa terminarea partidelor, intr-un format care este folositor si pariorilor! Deasemenea Arhiva rezultatelor si clasamentul sezonului trecut este – doar pe site-ul nostru (Evaluat in acest moment la peste 10.000 dolari). Am incercat sa aducem un material incendiar despre ce inseamna nocivitatea implicarii politicului in handbal! Ca un ADEVAR al handbalulului, asemeni noii Reviste pentru handbal – editata de FRH, cu sprijinul inimosul ofiter de presa, Ionel Pana (fost ziarist de handbal la Prosport). Revista  care se numeste: ADEVARUL DESPRE HANDBAL! si este promovata doar de portalul nostru, pana acum! Ea poate fi descarcata si citita – Nr.1 si 2, de la urmatorul link: Click aici – ADEVARUL DESPRE HANDBAL (1 si 2)

Am incercat sa stam cat mai aproape si corect, de intamplarile de la Oltchim si Resita, iar cat de curand, vom reveni cu ADEVARUL DESPRE OLTCHIM si intamplarile din curtea campioanei noastre. ( O “drama” a doi mai iubitori de handbal se ascunde in spatele cascadei aparute la Valcea! dar si criza prin care trece tara noastra!).

Le multumim tuturor celor care ne-au urmarit cu atentie (vizitatorilor care acceseaza in medie peste 450.000 pagini/ luna + dublu la NEWS), iar impreuna cu stimabilii nostrii colaboratori, incercam sa va tinem alaturi de jocul cu mingea la semicerc, cat vom mai putea – in aceste vremuri tulburi!

Traim vremuri in care, chiar si oficiali din fenomen incearca sa ne puna piedici sau bete in roate! Nu avem nevoie de multumiri, insa chiar sa fim batjocoriti – asta  doar in Romania se poate intampla!

In speranta ca  va fi mai bine, iar ADEVARUL DESPRE HANDBAL invinge, va invitam la “JOACA HANDBAL!” in continuare cu  – www.eurohandbal.ro!