CSM Bucuresti-CSM Satu Mare 29-29(14-17), in etapa XVIII. Punct pierdut de satmareni la ultimul atac al partidei! gazde multumite cu acest egal care ii indeparteaza de locul retrogradant!

Handbalistii de la CSM Satu Mare au reusit duminica, să obtină primul rezultat pozitiv în deplasare în 2011. După seria impresionantă de victorii obtinute pe teren propriu ,unde elevii lui Palko sînt invincibili în acest an, CSM-ul oaspete, scoate un punct din deplasarea de la Bucuresti. Scapate de grijile retrogradarii, gazdele se pot declara si ele multumite cu acest egal!

Chiar dacă au condus ostilitătile în prima repriză, cînd au condus chiar la 4-5 goluri sătmărenii s-au văzut egalati în minutul 37 la 17. S-a mers apoi cap la cap pînă la final, gazdele au beneficiat chiar si de sase aruncări de la saspte metri, toate transformate, si pînă la urmă rezultatul poate fi considerat echitabil de ambele părti. Chiar dacă…Satu Mare a condus 29-28 în ultimul minut, iar omul de Natională, Georgescu a egalat in extremis la ultima fază a meciului.

Pentru echipa din satu Mare, urmează partida de pe teren propriu cu campioana HCM Constanta, vineri de la ora 16!!! Rămîne oare invincibila acasă, si după acest duel?

Ioan Palko conform satumaresport.ro: ”E frustrant să pierzi un punct pe final cînd ai avut 29-27 dar si asa eu consider că e un rezultat bun pentru noi. CSM-ul din Bucuresti are patru jucători de lot national si are acum o trupă foarte bună. Arbitrajul bun chiar dacă în ultimul minut ne-au lăsat cu un om în minus pe teren si asa au reusit să  revină gazdele. Cu Constanta…o să jucăm relaxati ca o echipă ce nu are ce pierde. Presiunea e în tabăra lor căci nu – si permit pasi gresiti.

CSM Bucureşti – Portari: Ciobanu, Marocico. Marcatori: Georgescu 11, Stoica 5, Mironescu 4, Savenco 3, Stamate 2, Stăncioiu 2, Ganea 1, Pătru 1. Antrenor: Dragos Dobrescu.

CSM Satu Mare – Portari: Teremi, Panazan. Marcatori: Şavlovschi 8, Surducan 6, Timofte 5, Mateaş 4, Savic 3, Vizbovskyy 1, Libert 1, Varady 1. Antrenor: Ioan Palko.

Arbitrii: Harabagiu si Stanescu – Db