Adi Petrea a revenit la Resita ca adversar al UCM

UCM HC Caras-Severin – Stiinta Bacau 31-29, in etapa XVIII din LNHM!

Cărăsenii au obtinut o victorie meritată în fata singurei formatii românesti rămase în cupele europene în acest an. Cu o ambitie extraordinară, cu o dorintă fantastică de victorie, elevii lui Gligore Czari au dat totul pe teren, pentru un succes salutat îndelung de un public mai putin numeros ca de obicei, dar extrem de fanatic.

Declaratie-soc a lui Eliodor Voica la conferinta de presă: ”Stiam că vom pierde!”. Vedeti mai jos!

Publicul a încurajat echipa în momentele dificile, iar în finalul de infarct, a purtat-o pe val pentru un nou mare succes – tinand cont de actualul lot al formatiei gazda, dar si de programul infernal din ultimele 2 saptamani (5 jocuri disputate). UCM Handbal Club Caras-Severin pare să fi câstigat un handbalist de mare perspectivă, juniorul Demis Grigoras, adus luna trecută de la Centrul National Olimpic de Excelentă de la Sighisoara (remarcat si in partida de la Satu Mare de Czari) . Acesta a făcut un meci bun împotriva Bacăului, în ciuda vârstei sale si a lipsei de experientă la un asemenea nivel. Grigoras a fost remarcat de antrenorul Gligore Czari anul trecut, la turneul final al juniorilor I, desfăsurat la Resita.

Prima repriză a fost echilibrată, iar în partea a doua băcăuanii au controlat o bună parte a timpului de joc. După ce cărăsenii se distantaseră la trei goluri diferentă, 18-15 (min. 34), 21-18 (min. 38), oaspetii au preluat conducerea, 23-22 în minutul 43. Cărăsenii fortează tot mai mult si reusesc să revină dupa 15 minute de foc, în care balanta putea înclina către oricare dintre formatii. Meciul s-a încheiat cu victoria meritată a formatiei UCM HC Caras-Severin, cu scorul de 31-29 (15-14).

Meciul a însemnat revenirea interului Adi Petrea la Resita, dar ca adversar al formaţiei de pe Bârzava şi care a jucat cu destulă “nostalgie” pentru echipa din Caraş-Severin. Fostul jucător al Resitei a fost primit cu aplauze, semn că iubitorii handbalului nu au uitat ce a făcut acesta pentru echipa din Banatul de Munte.

„Aşa cum am anticipat, a fost un meci greu, dar frumos pentru publicul prezent în sală, a spus antrenorul formaţiei cărăşene, Gligore Czari. Mă bucur că băieţii joacă din ambiţie, pentru că am trecut prin momente dificile, pe care care le cunoaşteţi. Îi felicit pentru dăruirea exemplară şi dârzenia cu care au jucat. Ne bucurăm pentru cele două puncte. Am jucat împotriva unei echipe de cupe europene.“

Declaratie-soc a lui Eliodor Voica la conferinta de presă: ”Stiam că vom pierde !”

”Încep prin a felicita colectivul si echipa din Resita, care astăzi a făcut un meci bun, pragmatic, a stiut să-si adjudece toate situatiile si să-si creeze avantajul, reusind să-si adjudece cele două puncte.” Solicitat să vorbească despre echipa pe care o antrenează, Eliodor Voica a răspuns: ”Eu n-am să fiu niciodată multumit de echipa mea, asa că întrebati-mă altceva.” De asemenea, tehnicianul Stiintei a mai fost întrebat dacă se astepta la mai mult de la acest meci, oferind un răspuns socant: ”Nu! Eu stiam că astăzi pierdem, poate vă surprinde răspunsul meu, dar e realitatea. Stiam eu!” a spus acesta conform bacaulsportiv.ro

UCM HC Caraş-Severin – Ştiinţa Municipal Bacău 31-29 (15-14)

9 aprilie 2011; Sala Polivalentă din Reşiţa; spectatori: 800.

UCM HC Caras-Severin: Antonaru, Ionescu, Nedelcu – Vaidasigan (9), Pîrîianu (5), Grigoras (4), Cuciula (3), Rohozneanu (3), Tucanu (3), Vulpe (2), Popovici (1), Pîrvan (1), Marta. Antrenor: Gligore Czari.

Stiinta Municipal Bacău: Tevzadze, Tamas – Rotaru (6), Bondar (5), Giurkovsky (4), Păunică (4), Dospinescu (3), Manea (2), Petrea (2), Iancu (1), Râmba (1), Grieze (1), Moskalenko, Sipos, Ghită, Tărâtă. Antrenor: Eliodor Voica.

JOACA HANDBAL! cu www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informatii. Sport din Banat, Stiinta Bacau si UCM Resita