Ghita Cristian - inter dreapta Stiinta Bc

STINTA MD BACAU merge in semifinalele Cupei Challenge dupa 23-26 cu ØIF ARENDAL (Norvegia). In Tur scorul a fost de 33-24 pentru formatia noastra. Gabriel Armanu: ”Dedicăm această calificare lui Dorel Sanie si suporterilor nostri”. Cimos Koper (Slovenia), SL Benfica (Portugalia) si Partizan Belgrad (Serbia) sunt celelalte echipe calificate in penultimul act.

Revenit pe teren după o accidentare, Cristi Ghită a făcut un meci foarte bun în returul cu ØIF Arendal, aruncările sale de la distantă destabilizând în numeroase rânduri defensiva norvegiană. După calificarea stiintei în semifinale, tânărul inter dreapta băcăuan a declarat:Ne bucurăm foarte mult pentru calificare si o dedicăm tuturor băcăuanilor si celor care ne sustin, dar si memoriei celui care a fost Dorel Sanie. Cât despre adversari, Cristi Ghită a spus: Nu au fost extraordinari si nu cred că au sperat în calificare. Asta, până când s-au desprins la 6 goluri, atunci am văzut o schimbare pe fetele lor, au început să creadă. Când au avut 6 goluri, au ratat de pe semicerc prin nr. 33 (Hofstohl – n.n.), care a aruncat peste poartă, a fost un moment în care sincer m-am temut că am putea pierde calificarea. Din fericire, după acel moment ne-am revenit si a iesit bine.”

Referitor la viitoarea adversară din semifinale, handbalistul Stiintei a fost transant: Sârbii sunt tari, despre sloveni am auzit că sunt foarte buni, asa că Benfica e cea mai accesibilă.

JOACA HANDBAL! cu www.bacaulsportiv.ro si STIINTA MD BACAU