Tucanu si Piriianu vor sa mearga in semifinalele Cupei Cupelor cu spectacol!

UPDATE: UCM Resita a invins cu 23-18 pe Vardar Skopje, insa a ratat calificarea in semifinalele Cupei Cupelor. Rezultatul in tur a fost 28-22 pentru macedoneeni.

UCM Handbal Club Caraş-Severin – Vardar Skopje va fi IN DIRECT la Digi Sport sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 13, si conteaza pentru manşa secundă a sferturilor de finală din Cupa Cupelor.

Eremia Pîrîianu, marele absent din partida tur, acuză in continuare, dureri la spate si este incert si pentru meciul de maine. Interes deosebit in randul suporterilor care au epuizat biletele inca de vineri!

Formaţia cărăşeană, pregătită de Gligore Czari, păstrează inca şanse de calificare, în ciuda înfrângerii din tur, la şase goluri diferenţă. UCM Handbal Club Caraş-Severin s-a pregătit în aceast săptămână la Sala Polivalentă din Reşiţa şi speră într-un rezultat bun în retur. Este aşteptată revenirea pivotului Rică Pîrîianu, marele absent al meciului de la Skopje. Datorită experienţei acumulate, prezenţa lui Pîrîianu în teren, la returul cu Vardar, ar da si mai multa siguranţă formaţiei cărăşene, insa Rică acuză dureri la spate. In fapt probleme mai vechi ale fostului internaţional, care s-au agravat în ultimele săptămâni, datorită programului infernal la care a fost supus atât el, cât şi ceilalţi colegi ai săi ramasi sa sustina echipa din Banatul de Munte. 

„Va fi un joc frumos, plăcut publicului. Sper să putem intra mai repede în joc şi să facem un meci mult mai bun decât cel de la Skopje. Ne dorim foarte mult victoria. Tot lotul este ok, mai puţin Grozăvescu, care în continuare are probleme după ultima partidă de campionat, cu Poli Municipal Timişoara. Aşteptăm ca publicul să fie în sală într-un număr cât mai mare, ca de fiecare dată să ne ajute, să ne împingă de la spate. Pentru noi contează enorm. Vrem să le oferim un spectacol handbalistic.“Gligore Czari, antrenor UCM HC Caraş-Severin.

„Vom aborda partida ca şi până acum, să câştigăm la o diferenţă mai mare de şase goluri, să ne calificăm. Asta ne dorim. Dar vom vedea ce se va întâmpla sâmbătă, în teren. Pentru că având un lot foarte restrâns, trebuie ca fiecare dintre noi să joace foarte bine, să îşi aducă aportul pentru un rezultat bun.“Mihai Rohozneanu, coordonator de joc UCM HC Caraş-Severin.

Formaţia macedoneană a ajuns la Reşiţa joi seara şi a facut un prim antrenament de acomodare la Sala Polivalentă. Ea este increzatoare in calificare in ciuda faptului ca in prima mansa a avut un arbitraj favorabil in obtinerea victoriei.

Partida UCM Handbal Club Caraş-Severin – Vardar PRO Skopje va avea loc sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 13, la Sala Polivalentă din Reşiţa. Vor arbitra Ivan Bashev şi Ivan Kostov, ambii din Bulgaria. Biletele pentru meciul retur s-au pus în vânzare de joi, 31 martie, de la ora 16, la casa de bilete de la Sala Polivalentă, dar s-au epuizat pana vineri la pranz!

Rezultate din prima manşă a sferturilor de finală: VfL Gummersbach – Elverum Handball Herrer 44-25, Maribor Branik – Amaya Sport San Antonio 28-34, Drott Halmstad – Tremblay en France 26-31.

JOACA HANDBAL! cu www.arenabanateana.ro – – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat si UCM Resita