Cr. Ghita - Stiinta BC (inter dreapta de viitor) vrea in semifinale!

În prima manşă a sferturilor de finală din Cupa Cupelor la handbal masculin, UCM HC Caraş-Severin joacă sâmbătă, 26 martie, de la ora 19.30, în deplasare la Vardar PRO Skopje fara Grozavezscu si Piraianu.

Partida nu va fi televizata in Romania de nici un post. Vedeti mai jos o atmosfera extraordinara creata de fanii de la Skopje!

În Cupa Challenge, în prima manşă a sferturilor, Ştiinţa Municipal Bacău va primi, tot sâmbătă pe teren propriu, vizita norvegienilor de la Arendal. Jocul se va disputa în municipiul Bacău, de la ora 17.30, şi va fi arbitrat de o brigadă din Israel. Partida va fi IN DIRECT pe TVR 3!

Cărăşenii au plecat în Macedonia vineri dimineaţă, fără Marius Grozăvescu, care a suferit o entorsă în meciul cu Poli Municipal Timişoara, dar şi fără experimentatul Rică Pîrîianu, rămas acasă din cauza unor probleme la spate.

Astfel, antrenorul Gligore Czari se bazează pe ceilalţi componenţi ai lotului, inclusiv pe juniorii de la Liceul Teoretic „Traian Vuia“. Nu au drept de joc în cupele europene, cei doi juniori împrumutaţi de la Centrul Naţional Olimpic de Excelenţă de la Sighişoara.

Ne aşteaptă un meci foarte dificil la Skopje, a spus antrenorul Gligore Czari. Am reuşit să văd adversarul, chiar în derby-ul campionatului Macedoniei. Noi vrem să mergem acolo să facem un joc cât mai bun. Să nu existe greşeli de prindere a mingii, de pasare, în primul rând. Din păcate, în ultimele două meciuri, la Baia Mare şi acasă cu Poli, am suferit la capitolul finalizare. Vom încerca să reparăm partea asta. Despre Vardar pot spune că are un public fanatic, care îşi susţine echipa şi la bine şi la greu, indiferent cum joacă. Suporterii fac deplasarea oriunde pentru a fi alături de echipă. Sunt susţinători înflăcăraţi, înverşunaţi. Una peste alta, ne aşteaptă un meci foarte greu, asta pot să vă spun.

VEDETI AICI O ATMOSFERA INCREDIBILA CREATA DE FANI LA SKOPJE!

[media id=88 width=320 height=140]

Știința Municipal Dedeman Bacău se pregătește pentru cel de-al treilea sfert de finală din Challenge Cup. De data aceasta, cu prima manșă pe propriul teren iar ăsta poate fi un semn bun, fiindcă precedentele două calificări au fost pierdute acasă, la limită.

Există o singură problemă, însă, care s-a perpetuat la fiecare tur al actualei ediții de cupe europene: băcăuanii nu știu mai nimic despre viitoarea adversară, deși ar fi fost timp berechet pentru trimiterea unui cameraman la un meci al norvegienilor. Cu un nou antrenor principal de două săptămâni și jumătate, Știința abordează partida cu încredere și un moral bun, venind după cinci victorii consecutive în jocurile oficiale. Întrebat de ziariștii norvegieni, ce rezultat ar fi bun pentru băcăuani în această primă manșă, Eliodor Voica a răspuns: ”E clar că o victorie. La ce diferență? E greu de spus, poate la 5, la 2 sau chiar la un gol diferență.”

Partida va fi LIVE SCORE pe bacaulsportiv.ro si IN DIRECT pe TVR, sambata ora 17,30, iar biletul la acest spectacol handbalistic costa 10 lei.

JOACA HANDBAL! cu UCM Resita si Stiinta MD Bacau in sferturile Cupelor Europene 2010/11
.