foto sportingorj.ro

UNIV. SUCEAVA – ENERGIA TG. JIU

Ocupantele locurilor 4 si 6 din clasamentul LN masculine, aflate la egalitate de puncte 20, se intalnesc intr-un derby pentru Europa! Partida se disputa sambata incepand cu ora 11:00, iar castigatoarea ia o optiune serioasa pentru viitorul sezon al cupelor europene! Se intalnesc 2 atacuri puternice din campionat: Medie de peste 31 g/meci Suceava, Medie de peste 30 g/meci Energia; Astfel ca spectacolul  – “JOACA HANDBAL!” pare asigurat.

Neplatiti de peste doua luni, jucatorii Energiei vor sa faca un meci bun la Suceava! Echipa gorjeana a plecat spre Suceava cu trenul, inca de joi seara, pentru a avea timp de odihna suficient dupa una dintre cele mai lungi deplasari din Liga I. Vineri dupa amiaza, formatia din Tg. Jiu are programat un antrenament de “dezmortire”. Antrenorul Liviu Andries a sustinut o mini conferinta de presa cu ocazia acestui important meci al formatiei sale, chiar inainte de plecarea spre Bucovina  – pe care o puteti asculta EXCLUSIV AUDIO, mai jos.

“Mergem la Suceava increzatori si sa incercam sa spalam din imaginea lasata in meciul cu CSM Oradea. Sigur, este important intotdeauna rezultatul (victorie cu CSM), insa e important si felul prestatiei noastre. Iar la Suceava, nu se poate obtine un rezultat pozitiv fara un joc pe masura, deoarece CSU este una dintre echipele foarte bune ale competitiei interne…”

ASCULTATI DECLARATIA COMPLETA(5’30”) A LUI LIVIU ANDRIES – AICI!

[media id=87 width=320 height=140]

JOACA HANDBAL! cu www.csenergia.ro si Energia Tg. Jiu