G.Florea - golgeterul Energiei si al LN a reusit din nou 9g cu Oradea

EXCLUSIV AUDIO DECLARATII ENERGIA: ANTRENOR – L. ANDRIES, PORTAR  – RADULESCU SI ALE NOU VENITULUI PIVOT – ILIES! (doar pe eurohandbal.ro!)

TANARUL GOALKEEPER AL ENERGIEI – RADULESCU, A ADUS VICTORIA IN FATA CELORLALTI “COPII” DE LA CSM! A INCHIS EFECTIV POARTA IN A DOUA REPRIZA SI A REUSIT SA FIE EROUL GAZDELOR DUPA CE LA PAUZA OASPETII CONDUCEAU CU 16-13! DATORITA UNUI JOC FOARTE BUN AL NOULUI INTERNATIONAL TRICOLOR CANTEC GEORGICA – INTER STANG (CSM ORADEA)!

Cea mai usoara partida pentru fiecare echipa din LNMH se presupune a fi cu ultima clasata. Insa lucrurile nu mai stau deloc asa! Neavand ce pierde, echipa oradeana creste de la joc la joc si pune probleme, lucru vazut si de gorjeni sambata dupa amiaza! Dupa ce Steaua a castigat la limita in fata bihorenilor, gorjenii se vedeau condusi la pauza cu 3 goluri! Dupa ce bihorenii au revenit spectaculos pe finalul reprizei intai, intre minutele 24 si 28, cand au inscris consecutiv de la 11-9, pana la 11-14!

Repriza secunda incepe sub asediul lui Florea, Iacob si Vukas care intorc rezultatul pana la 17-16 (34′). Portarul al treilea pe vremea lui Stanga, arata insa ca este unul de viitor si face senzatie intre buturi. Are nu mai putin de 15 interventii, aparand mai mult de jumatate din aruncarile spre poarta sa si isi mentine echipa in prim plan! Ultimele 10 minute inseamna si desprinderea gazdelor pe tabela: 26-23 (53′)! Dupa ce era egal la 23 in min.50.

Energia castiga si se mentine cu sanse reale in lupta pentru cupele europene, in ciuda disparitiei de la echipa a grupului venit de la Steaua! In vreme ce Oradea arata ca poate incurca in etapele ramase orice echipa din Liga I! Internationalui de acum Georgica Cantec fiind intr-o forma de zile mari – nu degeaba selectionerul Stanga, incercand sa ii dea sanse la lotul national, in ultimele partide cu Lituania!

Liviu Andrieş, antrenor Energia: “Un meci cu foarte mare „cântec”. Am insistat în săptămâna premergătoare meciului să fim concentraţi, dar nu au fost motivaţi, au crezut că meciul va fi uşor şi că vor putea rezolva individual partida…”. Ascultati intreaga declaratie – doar pe eurohandbal, mai jos!

[media id=78 width=320 height=140]

Adrian Rădulescu, portar Energia Pandurii:”A fost un meci foarte greu. … S-a văzut ca a venit şi Viorel Mazilu la ei, un jucător cu experienţă. … Vasile Stângă nu prea a avut încredere în mine, însă din fericire…. Sper să am şanse să evoluez şi pe viitor ….” Ascultati intreaga declaratie – doar pe eurohandbal, mai jos!

[media id=80 width=320 height=140]

Dan Ilieş, pivot Energia Pandurii la prima partida pentru gorjeni: “…Zici că jucam în Liga Campionilor. După patru ani să revin acasă, toată lume te iubeşte şi vrei să dai 100% şi atunci nu prea îţi iese aşa cum trebuie. …”Ascultati intreaga declaratie – doar pe eurohandbal, mai jos!

[media id=79 width=320 height=140]

Sebastian Tudor, antrenor CSM Oradea:  “Aproape 80 la sută din acest meci a fost dominat de noi, am jucat foarte bine în defensivă, ne-am creat foarte multe ocazii de contraatac şi faza a doua pe care le-am finalizat cu gol. Dar, din păcate, a doua repriză din minutul 50 a fost ţinut om la om Cântec Georgică. Cei de la Târgu Jiu au profitat de asta şi au marcat, trecând în avantaj.

ENERGIA PANDURII vs CSM ORADEA 32-27(13-16)

Tg. Jiu/Sala Sporturilor, Spectatori:750. Arbitrii: Barbu Andrei şi Adrian Manafu -B

ENERGIA: Gabriel Florea 9g, Mihai Păiuş 4g, Darius Apolzan 4g, Milan Vukas 4g, Sandu Iacob 3g, Andrei Enache 2g, Dan Ilieş 2g, Ionuţ Mazilu 2g, Paul Giotoiu 1g, Ciprian Şandru 1g, Adrian Rădulescu (15 intervenţii), Florin Dragomir(8 intervenţii), Mădălin Truică, Răzvan Udriştoiu. Nu au jucat: Alexandru Mărgineanu şi Bogdan Motoi. Antrenor: Liviu Andrieş.

CSM ORADEA: Giorgică Cîntec 9g, Alexandru Farcaş 8g, Viorel Mazilu 4g, Silvian Amihăiesii 3g, Paul Nemenco 2g, Ionuţ Roua 1g, Gabriel Danifeld, Răzvan Farcaş, Leu Eugen. Nu au jucat: Andrei Lela, Gale Adrian, Cătălin Vaida, Raul Ferenţ. Antrenor: Sebastian Tudor.

JOACA HANDBAL! cu www.csenergia.ro si Energia Tg. Jiu